Βίντεο δείχνει αντιεξουσιαστές να κρατούν όπλα στα Εξάρχεια & να κάνουν πορεία- Ανησυχεί η ΕΛ.ΑΣ

Πρόκειται για πορεία που έγινε από αντιεξουσιαστές ενάντια «στη μαφία των ναρκωτικών» με έδρα την πλατεία Εξαρχείων. Οι αστυνομικοί εξετάζουν ενδελεχώς το βίντεο που δείχνει τουλάχιστον οχτώ άτομα με κουκούλες να κάνουν περιφρούρηση της πορείας κρατώντας στο δεξί χέρι όπλα.

Αυτό που θέλει αρχικά να εξακριβώσει η Αστυνομία είναι το κατά πόσο τα όπλα αυτά είναι αληθινά ή όχι. Στη συνέχεια, οι αρμόδιοι αξιωματικοί θα προσπαθήσουν να ταυτοποιήσουν τους ενόπλους, αν και το εγχείρημα αυτό χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά δύσκολο.

 

Αφορμή για την πορεία κατά των εμπόρων ναρκωτικών ήταν ένα περιστατικό, το οποίο περιγράφεται από αντιεξουσιαστές με κείμενο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο ως εξής:

«Ξημερώματα Σαββάτου 27 Φεβρουαρίου, τρεις αναρχικοί σύντροφοι από το κατειλημμένο κοινωνικό κέντρο Βοξ στην πλατεία Εξαρχείων, δέχονται –λίγα μόλις μέτρα από την είσοδο του κοινωνικού κέντρου- δολοφονική επίθεση με μαχαίρια και άλλα αντικείμενα από μέλη της μαφίας διακίνησης ναρκωτικών της περιοχής, όταν παρεμβαίνουν για να εμποδίσουν τη σεξουαλική παρενόχληση διερχόμενης κοπέλας από τους τελευταίους. Η επίθεση, από την οποία μόνο συμπτωματικά δεν υπήρξαν νεκροί, είχε ως αποτέλεσμα το βαρύτατο τραυματισμό ενός συντρόφου, ο οποίος διακομίζεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ