Ακυρώνονται οι εκδηλώσεις για τα Κούλουμα στου Φιλοπάππου

Κανονικά, πάντως, γίνεται η διανομή σαρακοστιανών εδεσμάτων από τους εργαζόμενους του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου λόγω της προσέλευσης δεκάδων πολιτών από νωρίς το πρωί. 

Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος αναφέρει ότι τα προϊόντα που θα περισσέψουν θα μεταφερθούν το μεσημέρι στη Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων του Ελαιώνα.
Επίσης, ο Δήμος έχει προγραμματίσει εορταστικές εκδηλώσεις όπως:

Στις 11.00 στο Πάρκο για το Παιδί και τον Πολιτισμό - πρώην Κ.Α.Π.Α.Ψ., Παραδοσιακό γλέντι με μουσική και χορούς σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Αμπελοκήπων.
Την ίδια ώρα στην πλατεία Πηνελόπης Δέλτα - Ελληνορώσων, παραδοσιακά κούλουμα σε συνεργασία με τη Λέσχη Φιλίας Ελληνορώσων και παραδοσιακοί χοροί από το Μουσικοχορευτικό Όμιλο «Αρίων»

Στις 12.00 στην πλατεία Προσκόπων, στο Παγκράτι, μουσική εκδήλωση με τίτλο «Γαϊτάνι, γαϊτανάκι» με τραγούδια της Αποκριάς. Τραγουδούν: Κώστας Καντζιλιέρης και Μαρία Μανωλάκου
Στις 20.00, στον πολυχώρο του Δήμου Αθηναίων «Άννα και Μαρία Καλουτά», μουσικοχορευτική παράσταση με μουσική και τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο με τη σοπράνο Δέσποινα Τσολάκη και τον ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα. Συμμετέχουν:

Παύλος Μαρόπουλος (βαρύτονος), Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου (πιάνο), Δημήτρης Χριστοδούλου (ακορντεόν), Φαίδων Χαλκιάς (φυσαρμόνικα). Χορογραφίες: Κωνσταντίνος Μενούνος. Χορεύουν: Ισιδώρα Κοντοφρύου, Δήμητρα Παρτσανάκη και οι χορευτές της σχολής Bolero Dance School Academy. Καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιάννης Παπλωματάς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ