Συγκλονίζει η υπέροχη δασκάλα που δώρισε το νεφρό της για να σώσει μια μαθήτρια της (ΒΙΝΤΕΟ)

Η μικρούλα Natasha πάσχει, από την γέννησή της, από νεφρική ανεπάρκεια. Επειτέλους, βρέθηκε για αυτή μια συμβατή δότης. Η δασκάλα της!

Η δασκάλα της, Jodi Schmidt, αποφάσισε να της κάνει ένα μοναδικό δώρο ζωής. "Πραγματικά το σκέφτηκα και προσευχήθηκα πολύ". Ενώ οδηγούσε, έκανε μια στάση και τηλεφώνησε στον άντρα της. "Rich, θέλω να δώσω το νεφρό μου σε μια μαθήτριά μου".

Η μικρή Natasha Fuller αναγκάστηκε πριν από δύο χρόνια να μετακομίσει στους παππούδες της στο Ουισκόνσιν, για να βρίσκεται πιο κοντά στο Νοσοκομείο Παίδων και να λαμβάνει εξειδικευμένη περίθαλψη. Οι γονείς της και η δίδυμή αδερφή της Brookelynn, ζουν στην Οκλαχόμα.

Αφού έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις για να εξακριβωθεί αν είναι συμβατός δότης, ζήτησε άδεια 8 εβδομάδων από το σχολείο. Οι υπεύθυνοι του σχολείου κάλεσαν τη γιαγιά της μικρούλας στο σχολείο για να της ανακοινώσουν τα υπέροχα νέα με έναν ξεχωριστό τρόπο. "Της δώσαμε ένα κουτί όπου μέσα είχε μια κάρτα με τις λέξεις "it's a match".

Η γιαγιά της 8χρονης πίστευε ότι την είχαν καλέσει στο σχολείο για να μιλήσουν για τους βαθμούς της ή την κατάσταση της υγείας της. Η συγκινητική στιγμή που ανοίγει το δώρο βιντεοσκοπήθηκε σε βίντεο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ