Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Σφακιανάκης με... άποψη! «Δεν είναι πρόσφυγες, είναι ριψάσπιδες που βιάζουν την πατρίδα μας»

Ιδιαίτερες αντιδράσεις και σχόλια φαίνεται πως θα προκαλέσει ο γνωστός τραγουδιστής με τις νέες του δηλώσεις για το προσφυγικό.

Ο Νότης Σφακιανάκης δείχνει απόλυτος στις απόψεις του μιλώντας για το προσφυγικό στην εκπομπή «Τετ-α-Τετ» του Τάσου Τρύφωνος.

«Εγώ ήμουν ο ίδιος μετανάστης στη Γερμανία κι εγώ με τους μετανάστες δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα διότι έχουν μεταναστεύσει άνθρωποι πάρα πολλοί από την οικογένεια μου σε άλλες χώρες του κόσμου. Δεν ήταν λαθρομετανάστες, ήταν μετανάστες, οι οποίοι πήραν άδεια από τη χώρα στην οποία πήγαιναν, όπως και η μητέρα μου και εγώ. Κι εδώ τώρα το κόλπο είναι στημένο και ήρθαν ορδές ανθρώπων οι οποίοι βιάζουν την πατρίδα μας.»

«Δεν είναι πρόσφυγες είναι ριψάσπιδες. Δεν τους επιτέθηκε καμία άλλη χώρα – λαός. Έφυγαν από την πατρίδα τους που έχει εμφύλιο πόλεμο. Και μην ξεχνάς ότι αυτοί οι άνθρωποι, γιατί εγώ τους έζησα όλο το καλοκαίρι στην Κω, έρχονται με πορτοφόλια γεμάτα με 500άρικα. Είναι απίστευτο αυτό που είδα! Τα μωρά όταν η μάνα τους έχει ένα πορτοφόλι γεμάτο τι είναι; Δεν με ενδιαφέρει και δεν θέλω να καταλάβω την γνώμη των άλλων η οποία είναι λανθασμένη.» σημειώνει ο τραγουδιστής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ