Πόρνη στο BBC: Οι άντρες στην Τουρκία νομίζουν ότι το αιδοίο της γυναίκας είναι ο αφαλός

Τουρκάλα πόρνη που μίλησε σε ντοκιμαντέρ του BBC σόκαρε την κοινή γνώμη, αποκαλύπτοντας την συγκλονιστική έλλειψη σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στη χώρα της.   

Στο ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει η Stacey Dooley και ασχολείται με το σεξ σε περίεργα μέρη, η Χούλια από την Τουρκία εξομολογήθηκε ότι παρότι το επάγγελμα της είναι νόμιμο στη χώρα, όσοι εργάζονται σε αυτό φοβούνται να το αποκαλύψουν τους φίλους και την οικογένεια τους, επειδή πιστεύουν ότι μπορεί να τους σκοτώσουν.  

 

Η γυναίκα που τολμά να αποκαλύπτει το πρόσωπο της μέσα από την κάμερα του βρετανικού δικτύου, ενημερώνει την παρουσιάστρια ότι οι άνδρες στην Τουρκία είναι ανίδεοι για τα σεξ και πιστεύουν ότι ο αφαλός είναι το γεννητικό όργανο της γυναίκας.

«Μερικοί άνδρες δεν γνωρίζουν καθόλου πώς να κάνουν σεξ και προσπαθούν να το κάνουν χρησιμοποιώντας τον αφαλό της γυναίκας. Έτσι, καθώς η παρθενία είναι σημαντική στην Τουρκία, μπορεί να σκοτώσουν τη γυναίκα μην βλέποντας να τρέχει αίμα από τον αφαλό. Δείχνοντάς τους πώς γίνεται, τους βοηθάμε να έχουν υγιείς σχέσεις και αποτρέπουμε τις δολοφονίες», λέει η Χούλια που κάνει αυτή τη δουλειά από τα 15 της.

 

Η οικοδεσπότης, που έχει κάνει πολλά ντοκιμαντέρ για το BBC εστιάζοντας στα δικαιώματα των γυναικών σε όλο τον κόσμο μέσα στο εμπόριο του σεξ, επισκέπτεται επίσης έναν άλλο εργαζόμενο στην πορνεία, που αυτοπροσδιορίζεται  ως τρανσέξουαλ.

"Δεν θέλω να είναι μια πόρνη. Το σώμα μου είναι πολύ κουρασμένο. Είναι καλύτερο από το τίποτα, αλλά δεν θέλω να το κάνω αυτό", λέει η  Daria που αναγκάζεται να μεταφέρει ένα οπλοστάσιο μαζί της για ασφάλεια, όταν είναι με πελάτη. Έχει στην τσάντα της taser, ένα μαχαίρι, ένα μπουκάλι, και σπρέι πιπεριού. 

 

Η Stacey σημειώνει ότι παρότι το επάγγελμα είναι νόμιμο, πολλοί εργαζόμενοι σε αυτό ζουν με το φόβο του κράτους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ