Τοp Woman η Σάνον η Άγρια: Παλεύει με ελέφαντες, την δαγκώνουν τα φίδια, την γεμίζουν ουλές τα λιοντάρια

Αυτά είναι μόνο ορισμένα από τα στιγμιότυπα που απαθανάτισε η κάμερα της Σάνον Μπένσον ή Σάνον Γουάιλντ, η άγρια δηλαδή, όπως ονομάζει η ίδια τον εαυτό της.

Η 36χρονη από την Νότια Αφρική κατάφερε να έχει φωτογραφικό τετ α τετ με την άγρια ζωή. Μπορεί να την δάγκωσαν φίδια και τσιτάχ και οι ελέφαντες να τα έβαλαν μαζί της, ωστόσο, η Σάνον τα κατάφερε και έβγαλε φωτογραφίες μαζί τους, αφού κατάφερε να τα προσεγγίσει.

Κάποια από αυτά ήταν ιδιαίτερα χαριτωμένα, αφού σκαρφάλωναν επάνω στην φωτογραφική της μηχανή, δημιουργώντας ένα μικρό χάος. «Είμαι τόσο παθιασμένη με τα ζώα και μου αρέσει να έχω όσες περισσότερες φωτογραφίες μαζί τους μπορώ», λέει η Σάνον και συνεχίζει:

«Εχω ένα σωρό ουλές στο πρόσωπο από σκυλιά, ελέφαντες, λιοντάρια και βουβάλια, τσιμπήματα από φίδια και σαύρες, ενώ έχω χτυπηθεί από τσιτάχ, τίποτα από αυτά, όμως, δεν με αποθάρρυνε». «Πάντα υπάρχουν κίνδυνοι με τα ζώα και έχω συνεργαστεί με πολλά από αυτά, όχι μόνο με τα χαριτωμένα και ''αφράτα''», προσθέτει.

«Ακόμη και οι άσχημες ιστορίες μου θυμίζουν πόσο συναρπαστική είναι η δουλειά μου και πόσο τυχερή είμαι», τονίζει η 36χρονη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ