Η κατάρα των AC/DC: Ολική κώφωση για τον τραγουδιστή Brian Johnson - Του απαγόρευσε συναυλίες ο γιατρός

Άσχημα είναι τα νέα για τους οπαδούς των AC/DC,  καθώς ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Brian Johnson  χάνει την ακοή του, με αποτέλεσμα, όπως ήταν φυσικό, να ακυρώνεται η περιοδεία του συγκροτήματος.
 

Ο 68χρονος Βρετανός τραγουδιστής ανακοίνωσε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδας της μπάντας πως αντιμετωπίζει «ολική απώλεια ακοής», με τις επερχόμενες συναυλίες να ακυρώνονται, κατόπιν αυστηρής ιατρικής εντολής.

Ωστόσο, τα υπόλοιπα μέλη της θρυλικής μπάντας φαίνεται πως θα αποπειραθούν να σώσουν τις συναυλίες, αντικαθιστώντας τον frontman τους με έναν τραγουδιστή γκεστ.
Ο Brian Johnson, είναι τραγουδιστής των AC/DC από το 1980, μετά τον θάνατο του Bon Scott. Το πρώτο άλμπουμ που ηχογράφησε με το γκρουπ, ήταν το «Back in Black», το οποίο  είναι το δεύτερο καλύτερο άλμπουμ σε πωλήσεις, μετά το «Thriller» του Michael Jackson.

Θυμίζουμε πως τον Δεκέμβριο του 2014, ο ιδρυτής και κιθαρίστας του συγκροτήματος Malcolm Young αναγκάστηκε να αφήσει τους AC/DC, επειδή διαγνώστηκε με άνοια, ενώ την ίδια χρονική περίοδο ο ντράμερ Phil Rudd αντιμετώπισε κατηγορίες για απόπειρα φόνου και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ