Βίντεο: Το έγκυρο BBC έδειξε γυμνό κατά λάθος την ημέρα της γυναίκας

Στην πρωινή εκπομπή Breakfast προβλήθηκε ένα συγκεκριμένο πλάνο τη Δευτέρα που προκάλεσε σοκ στους τηλεθεατές του BBC...

Μόλις άρχισε το βίντεο - αφιέρωμα στην γυναικεία ομάδα κωπηλασίας Yorkshire Rows, τις τέσσερις γυναίκες που κατέχουν το Ρεκόρ Γκίνες ως το γηραιότερο γυναικείο γκρουπ που διέσχισε τον Ατλαντικό Ωκεανό, κανείς δεν περίμενε πως θα έβλεπε κάποια από τα... απόκρυφα σημεία των τεσσάρων αθλητριών.

Όπως παρατήρησαν άμεσα οι τηλεθεατές με την πιο «κοφτερή» ματιά, κατά τη διάρκεια του βίντεο που μεταδόθηκε πριν τις 7 το πρωί, προβλήθηκε φευγαλέα η 45χρονη Έλεν Μπάτερς να είναι γυμνή από τη μέση και κάτω. Οι τέσσερις γυναίκες δεν κατάλαβαν το λάθος αλλά, όπως εξήγησαν στους ρεπόρτερ της εκπομπής, το να προβάλλονται γυμνές είναι ένας από τους κινδύνους του επαγγέλματος. 

«Ήταν πάντα τόσο βρεγμένα τα ρούχα. Ήταν κάπως αστείο να φοράς συνέχεια ρούχα γιατί απλά βρέχονται και μετά παίρνει πολύ ώρα να στεγνώσουν» εξήγησαν οι αθλήτριες με την Μπάτερς να ομολογεί ότι ήταν η τελευταία που συνήθισε αυτή τη διαδικασία.

Εκπρόσωπος του BBC δήλωσε ότι «γρήγορα καταλάβαμε το λάθος μας και επεξεργαστήκαμε το βίντεο προκειμένου να μην μεταδοθεί ξανά στη συνέχεια. Ζητάμε συγγνώμη από τους καλεσμένους μας και από τους τηλεθεατές μας για το λάθος».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ