Στη φυλακή 29χρονo ξανθό κουνελάκι του Playboy- Εμπλέκεται σε μαφιόζικη απόπειρα δολοφονίας!

Tα βλέμματα όλων πάνω της συγκέντρωσε το πρώην μοντέλο του Playboy, Slobodanka Tosic, αυτή τη φορά όμως όχι για κάποια «καυτή» φωτογράφισή της, αλλά για την υπόθεση δολοφονίας στην οποία εμπλέκεται.

Δικαστήριο της Βοσνίας Ερζεγοβίντης καταδίκασε τη ξανθιά καλλονή σε 2,5 χρόνια φυλάκιση για συμμετοχή στην απόπειρα δολοφονίας του Βόσνιου μαφιόζου Djordje Zdrale.

Το 29χρονο μοντέλο, το οποίο είχε διασυνδέσεις με τον υπόκοσμο, φέρεται να  οδήγησε τον Zdrale στην παγίδα που του είχαν στήσει μέλη αντίπαλης ομάδας, με αποτέλεσμα την δολοφονία του. Όμως ο Βόσνιος μαφιόζος επιβίωσε και κατέθεσε εναντίον της.

Σύμφωνα με το δικαστήριο ο φόνος σχεδιάστηκε από τον Darko Elez ηγέτη αντίπαλης ομάδας, με τον οποίο η Tosic είχε ερωτική σχέση.

 

Η ξανθιά καλλονή αρνείται τις κατηγορίες εναντίον της και έχει προθεσμία 15 ημέρες προκειμένου να ασκήσει με τον δικηγόρο της έφεση στην απόφαση.

«Όσοι έχουν λίγες νομικές γνώσεις ξέρουν τι κρύβεται πίσω από αυτές τις ετυμηγορίες. Συνεχίζουμε τον αγώνα με ψηλά το κεφάλι. Ευχαριστώ όσους είστε μαζί μου!» έγραψε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ