"Μικρή" μα εντυπωσιακή καινοτομία από την Toyota - Ιδού το μικρό SUV CH-R

Μετά από μακρά αναμονή, οι πρώτες εικόνες ενός από τα πιο πολυαναμενόμενα μοντέλα της έκθεσης της Γενεύης ήρθαν στη δημοσιότητα. 

Λόγος γίνεται για την έκδοση παραγωγής του Toyota C-HR, του μοντέλου δηλαδή με το οποίο η ιαπωνική εταιρεία θα ανταγωνιστεί όλους τους καταξιωμένους «παίκτες» της κατηγορίας των μικρών SUV – Crossover.

Οι πρώτες αυτές επίσημες εικόνες διέρρευσαν στο διαδίκτυο και καθιστούν σαφές πως οι άνθρωποι της Toyota προσπάθησαν να μείνουν όσο πιο κοντά γινόταν στο πρωτότυπο C-HR Concept που είδαμε για πρώτη φορά σχεδόν δύο χρόνια πριν.

Θα στηριχθεί στη νέα παγκόσμια πλατφόρμα TNGA της Toyota, την οποία φέρει και το νέο Prius. Οι ομοιότητες των δύο μοντέλων δεν σταματούν εδώ, καθώς και το CH-R θα διαθέτει υβριδική έκδοση, άγνωστων προς το παρόν στοιχείων.

Θα πωλείται παγκοσμίως από την επόμενη χρονιά, όπως αναφέρει το autotriti.gr, και θα έχει να ανταγωνιστεί μοντέλα όπως τα Fiat 500X, Jeep Renegade, Mazda CX-3, Nissan Juke, Honda HR-V, Opel Mokka, Renault Captur και Peugeot 2008.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ