Η δουλειά που όλοι ονειρεύονται: Το Netflix με μισθό 1.800 ευρώ τη βδομάδα σας ζητάει κάτι απλό

Σίγουρα όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε ονειρευτεί μία δουλειά, η οποία θα μας προσέφερε όλα εκείνα τα οποία η τωρινή μας δουλειά δεν μας προσφέρει. Εξαρτάται βέβαια από τα ενδιαφέροντα του καθενός, τον χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία του, αλλά σε κάθε περίπτωση όλοι έχουμε φανταστεί κάτι.

Τώρα το Netflix, η δημοφιλέστερη ίσως συνδρομητική υπηρεσία streaming σειρών και ταινιών η οποία έχει παρουσιάσει κατά καιρούς και δικές της παραγωγές, παρουσιάζει μία δουλειά που για τους σινεφίλ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ονειρική. Ποια είναι αυτή;

 

Τέσσερα άτομα θα έχουν την ευκαιρία σύμφωνα με το time.com, να ταξιδέψουν στην Ευρώπη όπου δραστηριοποιείται το Netflix και να βγάλουν ορισμένες φωτογραφίες τις οποίες και θα πρέπει να μοιραστούν στο Instagram. Το ταξίδι θα διαρκέσει δύο εβδομάδες, με το Netflix να πληρώνει 1.800 ευρώ μισθό για κάθε εβδομάδα.

Αυτό που πρέπει να κάνετε για να υποβάλετε την πρότασή σας είναι να τραβήξετε φωτογραφίες και να τις ρίξετε στο hashtag # grammasters3 μέχρι τις 6 Μαρτίου. Και πιθανότατα, θα πρέπει σύμφωνα με το δημοσίευμα να ακολουθήσετε και το Netflix αν θέλετε να σας προσλάβει. 

 

To Netflix θα επιλέξει 25 φιναλίστ μέχρι τις 11 Μαρτίου. Όσοι ενδιαφέρεστε έχετε χρόνο. Αν πάλι βέβαια δεν σας επιλέξουν και θέλετε να τους εκδικηθείτε τότε απλά μπορείτε να κάνετε unfollow. Καλή τύχη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ