Κρατούμενος παρενόχλησε σεξουαλικά την 9χρονη κόρη του ενώ τον επισκεπτόταν στη φυλακή

Την ίδια την κόρη του, ηλικίας εννέα ετών, φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά κρατούμενος στη Σκωτία, κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στη φυλακή Barlinnie.

Ο 45χρονος κατηγορείται πως θώπευσε και παρενόχλησε σεξουαλικά το μικρό κορίτσι επανειλημμένως, σε διάστημα δύο μηνών, πέρσι. Πιστεύεται πως η υπόθεση έγινε αντιληπτή όταν το προσωπικό της φυλακής άρχισε να έχει υποψίες για απρεπή συμπεριφορά από τον συγκεκριμένο κρατούμενο και ξαναείδε το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, ενημερώνοντας στη συνέχεια την αστυνομία.

 

Ο κατηγορούμενος αναμένεται να δικαστεί σε λίγες ημέρες. Σύμφωνα με πηγές, οι σεξουαλικές επιθέσεις συνέβησαν στο τμήμα της φυλακής όπου βρίσκονται οι οικογένειες, και στο οποίο υπάρχει επίβλεψη.

«Ενώ βρισκόταν στο Barlinnie δεχόταν συχνές επισκέψεις από την οικογένειά του. Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων έβλεπε και την κόρη του και κατηγορείται πως της επιτέθηκε σεξουαλικά», ανέφερε πηγή που επικαλείται η εφημερίδα Mirror.

«Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι το κατήγγειλαν στην αστυνομία και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες τον Δεκέμβριο, λίγο πριν αφεθεί ελεύθερος με αναστολή».

Ο κρατούμενος είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 16 μηνών τον περασμένο Απρίλιο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ