27χρονη μητέρα έκανε σεξ με 14χρονο γιο φίλης της και κινδυνεύει με 25 χρόνια φυλακή

Τις σεξουαλικές προτιμήσεις της φαίνεται θα... πληρώσει ακριβά 27χρονη μητέρα μιας και στρέφονται προς νεαρά αγόρια.

Η  Κρίστεεν Χάρντεν, από το Σεντ Μέρι της Τζόρτζια, αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να καταδικαστεί με 25 χρόνια φυλάκισης, έπειδη έκανε σεξ με έναν 14χρονο, στο σπίτι της.

Η 27χρονη γυναίκα ήταν φίλη της οικογένειας και γνωρίστηκε με τον νεαρό κατά την επίσκεψή της στο σπίτι της μητέρας του. Ο πατέρας του 14χρονου υποψιάστηκε για τη σχέση του γιου του με την 27χρονη Κρίστεεν, καθώς υπέπεσαν στην αντίληψή του διάφορα μηνύματα και διάλογοι στο Facebook.

Αμέσως προχώρησε σε καταγγελία και η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή της. Η Κρίστεεν Χάρντεν κατέβαλε την εγγύηση που προβλεπόταν και αφέθηκε ελεύθερη, εντούτοις θα περάσει σύντομα από τη βάσανο του δικαστηρίου, το οποίο δεν αποκλείεται να την καταδικάσει με πάνω από 25 χρόνια φυλακής.

Η Χάρντεν, πάντως, δεν φάνηκε να πτοείται. Μιλώντας σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, είπε ότι «είναι πολλά αυτά που θα ήθελα να πω, αλλά έχουν αναλάβει οι δικηγόροι μου». Από την έρευνα που πραγματοποίησε η αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι η 27χρονη γυναίκα είχε κάνει σεξ με τον 14χρονο τουλάχιστον μία φορά. Η ποινή που προβλέπεται στην πολιτεία της Τζόρτζια για αυτές τις περιπτώσεις, υπερβαίνει ακόμη και τα 25 χρόνια κάθειρξης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ