Oscars 2016: Αυτές οι 4 φόρεσαν τουαλέτες της Ελληνίδας σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη - Celia Kritharioti Haute Couture

Η απονομή των βραβείων Όσκαρ, η μεγαλύτερη κινηματογραφική βραδιά του χρόνου, εκεί όπου επιβραβεύεται η δημιουργία και το ταλέντο, η μόδα καταφέρνει να μπει στο πρώτο πλάνο.

Ο Οίκος Celia Kritharioti Haute Couture εκπροσωπήθηκε από τις λαμπερές κυρίες Melia Kreiling, Amy Willerton, Olivia Culpo και η Rosalie Rock.

Χθες Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, η καρδιά του κινηματογράφου χτυπούσε στο Λος Αντζελες για την 88η απονομή των βραβείων Όσκαρ.

Η Melia Kreiling, η ελληνίδα ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Tyranr», επέλεξε Celia Kritharioti Haute Couture για την εμφάνιση της στο Children Uniting Nations Oscars Viewing. Εκεί βρέθηκε και η βρετανή παρουσιάστρια και μοντέλο, Amy Willerton, επίσης με δημιουργία Celia Kritharioti Haute Couture.

Η εκρηκτική Miss Universe 2012, Olivia Culpo παραβρέθηκε στο Oscars Viewing Party του Elton John AIDS Foundation επιλέγοντας μαύρη δημιουργία Celia Kritharioti Haute Couture με κεντημένα cut outs και μακριά μανίκια.

Η μητέρα του παρουσιαστή της εφετινής τελετής Οσκαρ, Chris Rock, Rosalie, συνόδευσε τον γιο της τόσο στην απονομή όσο και στο πάρτι του Vanity Fair. Η Rosalie Rock επέλεξε Celia Kritharioti Haute Couture δημιουργία από μαύρη μεταξωτή δαντέλα με κεντήματα.

Η ηθοποιός Andrea Harrison επέλεξε ολόχρυση δημιουργία Celia Kritharioti Haute Couture για την εμφάνισή της στο Oscars Viewing Party του Elton John AIDS Foundation ενώ η Tehmina Sunny, γνωστή από τη συμμετοχή της σε τηλεοπτικές σειρές, όπως το Californication, το Following, το Heroes, κ.α. παρεβρέθηκε στο στο πάρτι του Vanity Fair με δημιουργία Celia Kritharioti Haute Couture από ολομέταξες δαντέλες με κεντήματα στο χέρι. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ