Good News: To Miraggio Thermal Spa Resort της Χαλκιδικής ανάμεσα στα νέα πολυτελέστερα ξενοδοχεία του κόσμου

Το Miraggio Thermal Spa Resort στη Χαλκιδική κέρδισε μία θέση στη λίστα του Country & Town House Magazine για τα πιο πολυτελή openings ξενοδοχείων ανά τον κόσμο για το 2016. 

Το 5* ξενοδοχείο στη Χαλκιδική συγκαταλέγεται στους κορυφαίους μεταξύ των οποίων συναντάμε το The Ritz στο Παρίσι, το Four Seasons στη Μπογκοτά, το Mandarin Oriental στο Μαρακές και άλλα stylish ξενοδοχεία που διακρίνονται για το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών τους και τους άρτια σχεδιασμένους και διακομσημένους χώρους τους που αποπνέουν την αίσθηση της εκλεπτυσμένης χλιδής και πολυτέλειας. 

Innside New York Nomad, Νέα Υόρκη

Τον Μάρτιο τους 2016 η αλυσίδα Melia Hotels International εγκαινιάζει το πρώτο ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη. Ο λόγος για το Innside New York Nomad, στην καρδιά του Μανχάταν, με θέα στο Empire State Building και τον εντυπωσιακό ορίζοντα του Μεγάλου Μήλου. Ακολουθώντας το κομψό και εκλεπτυσμένο στυλ των ξενοδοχείων της αλυσίδας, πρόκειται για το πρώτο της «παιδάκι» στην Αμερική.

Chiva- Som, Ταϋλάνδη

Το Chiva- Som στην Ταϋλάνδη, έχει δημιουργήσει πέντε ολοκαίνουρια health retreats με σκοπό να προσφέρει στους επισκέπτες του μια σειρά προγραμμάτων που αφορούν σε θέματα υγείας. Μεταξύ άλλων θα βρείτε πακέτα που αφορούν στη ζωτικότητα των κυττάρων, την κρανιακή ανακούφιση, την απελευθέρωση της εσωτερικής έντασης, τη συναισθηματική ευεξία κ.α. Το κάθε retreat έχει ως minimum διαμονής τις δέκα διανυκτερεύσεις έτσι ώστε οι θεραπείες να μπορούν να ολοκληρωθούν σωστά και να αποφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

The Ritz, Παρίσι

Τον Ιούνιο του 2016 αναμένεται το opening του θρυλικού The Ritz στη γαλλική πρωτεύουσα, το οποίο έκλεισε το 2012 για ριζική ανακαίνιση και αποκατάσταση. Στις νέες προσθήκες του ένα εμπορικό spot για τους οίκους Chanel, Prada, Cartier, μία υπόγεια σήραγγα κάτω από την πλατεία Place Vendome όπου και βρίσκεται, για τους πιο διακριτικούς επισκέπτες, καθώς και ένα γαλήνιο spa.

Thanda Island, Ινδικός Ωκεανός

Ένα από τα πιο exclusive island resorts έχει προγραμματιστεί να λειτουργήσει για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2016. Ο λόγος για το Thanda Island στα ανοιχτά των ακτών της Τανζανίας στον Ινδικό Ωκεανό, το οποίο αναμένεται να αποτελέσει τον προσωπικό, επίγειο παράδεισο όσων το επιλέξουν για τις διακοπές τους.

Masseria Trapana, Απούλια

Στεγασμένο σε ένα ανακαινισμένο και αναπαλαιωμένο κτήριο του 16ου αι. το Masseria Trapana στην ιστορική πόλη Lecce, στην επαρχία της Apulia στην Ιταλία θα πραγματοποιήσει το opening του τον Μάρτιο του 2016. Βρίσκεται σε έναν ελαιώνα 60 στρεμμάτων και αποτελείται από εννιά μοναδικές σουίτες με ιδιωτικές αυλές.

Aja Malibu, Μαλιμπού

«Πνιγμένο» από το πράσινο της φύσης στα βουνά του Μαλιμπού στην Καλιφόρνια, το Aja Malibu δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει στους επισκέπτες του απίστευτες στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας μέσα σε ένα περιβάλλον που συνάδει απόλυτα με τον περιβάλλοντα χώρο του. Στα συν η εκπληκτική θέα τόσο στον ωκεανό όσο και στο βουνό.

Four Seasons Hotel, Μπογκοτά

Την πόλη της Μπογκοτά στη νότια Αμερική επέλεξε η αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων Four Seasons για να αποκτήσει το επόμενο «παιδάκι» της. Το opening έχει δρομολογηθεί για τον Απρίλιο του 2016 ενώ στα βασικά χαρακτηριστικά του –όπως όλοι αναμένουν– συγκαταλέγεται η άκρατη πολυτέλεια.

Miraggio Thermal Spa Resort, Χαλκιδική

Το άρτι αφιχθέν 5* Miraggio Thermal Spa Resort στη Χαλκιδική, με σεβασμό στο φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον όπου βρίσκεται, θα διαθέτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και θα απευθύνεται τόσο στην τοπική όσο και στη διεθνή, τουριστική αγορά. Το 5* ξενοδοχείο καταλαμβάνει μία έκταση 330 στρεμμάτων, με ιδιωτική παραλία 500 μέτρων, και θα αποτελείται από 304 πολυτελή δωμάτια και σουίτες μοντέρνας αισθητικής, εξοπλισμένα με ανέσεις και παροχές που θα ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Σημειώστε, μάλιστα, ότι τα περισσότερα από αυτά θα διαθέτουν και ιδιωτική πισίνα. Στους κοινόχρηστους χώρους του συγκαταλέγονται ένα κέντρο θαλασσοθεραπείας –το μοναδικό με ιαματικά νερά στην ευρύτερη περιοχή–, αρκετά εστιατόρια και καφέ, εξωτερικές και εσωτερικές πισίνες, κέντρο ευεξίας και αναζωογόνησης που καταλαμβάνει δύο ορόφους και μια μεγάλη γκάμα θεραπειών, μαρίνα, θέατρο, πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα συνεδρίων, παιδικό χωριό κ.α.

 

Mandarin Oriental, Μαρακές

Αποτελούμενο από 62 βίλες και σουίτες με ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα, τζακούζι και υπαίθριο ντους στον ιδιωτικό τους κήπο το Mandarin Oriental στο Μαρακές χαρακτηρίζεται για τις εντυπωσιακές εξωτερικές όψεις του και τις stylish και σικ γραμμές στους εσωτερικούς του χώρους. Αρκετές αναφορές στη διακόσμηση γίνονται και σε μαροκινά υφάσματα και αντικείμενα.

The Curtain Hotel & Private Members Club

Ένα από τα πιο μοντέρνα και fashionable ξενοδοχεία της Νέας Υόρκης αναμένεται να ανοίξει το Σεπτέμβριο του 2016 στο Λονδίνο. Ο λόγος για το The Curtain Hotel & Private Members Club, το κόστος κατασκευής του οποίου αγγίζει τα 70 εκατομμύρια αγγλικές λίρες. Θα αποτελείται από 120 δωμάτια και έξι σουίτες, ένα μπαρ στο roof garden και μία πισίνα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ