Επανεξελέγη πρόεδρος του Ποταμιού ο Σταύρος Θεοδωράκης με 715 ψήφους

Με την επανεκλογή του Σταύρου Θεοδωράκη στην ηγεσία του Ποταμιού ολοκληρώθηκκαν οι διαδικασίες του τριήμερου συνεδρίου της παράταξης. 

Η διαδικασία μάλιστα παρατάθηκε νωρίτερα, λόγω του πλήθους των εθελοντών του κόμματος που ήθελαν να λάβουν το λόγο το βράδυ του Σαββάτου και δεν υπήρχε ο απαραίτητος χρόνος.

Προκειμένου να ικανοποιηθεί το μεγάλο ενδιαφέρον που εκφράστηκε, αποφασίστηκε να συνεχιστούν οι ομιλίες και την Κυριακή, παράλληλα με τις ηλεκτρονικές ψηφοφορίες που πραγματοποιήθηκαν για την εκλογή των νέων κομματικών οργάνων και του επικεφαλής του Ποταμιού -αξίωμα το οποίο, εκτός από τον ιδρυτή του Κινήματος Σταύρο Θεοδωράκη, διεκδικούσε και ο καθηγητής Παύλος Ελευθεριάδης.

Ο κ. Θεοδωράκης έλαβε 715 ψήφους, 96 ο κ. Ελευθεριάδης, ενώ υπήρξαν και 20 λευκά.

Στις τοποθετήσεις τους οι περισσότεροι εθελοντές χρησιμοποίησαν σκληρές εκφράσεις για τους βουλευτές του Κινήματος. Τα περισσότερα πυρά δέχτηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Χάρης Θεοχάρης ο οποίος, το βράδυ του Σαββάτου μίλησε για «τρία Ποτάμια», επιρρίπτοντας στον Σταύρο Θεοδωράκη τις ευθύνες για την πτώση των ποσοστών του κόμματος τον περασμένο Σεπτέμβριο και τις κακές επιδόσεις στις δημοσκοπήσεις.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ