Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Θάλειας Παπάζογλου: Έχασα τους γονείς μου σε 1 εβδομάδα - Τα παράτησα όλα

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η γνωστή ηθοποιός στο 

Η Θάλεια Παπάζογλου αφηγήθηκε το οικογενειακό της δράμα που την κράτησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για μεγάλο χρονικό διάστημα:

«Ήμουν πολύ δεμένη με τους γονείς μου, τους οποίους πήρα στο σπίτι μου για πέντε χρόνια. Τα παράτησα όλα, προσωπικά, θέατρο, τηλεόραση, τους περιέθαλψα όσο μπορούσα, έκανα ότι μπορούσα, αλλά τελικά έφυγαν και οι δύο μέσα σε μία εβδομάδα. Έφυγε πρώτα η μαμά μου. Ήταν άρρωστοι και οι δύο. Φαίνεται αγαπιόντουσαν πολύ. Είναι δυόμιση χρόνια και δεν το έχω ξεπεράσει. Μια φίλη γιατρός που με βοήθησε, μου είπε πρέπει να το θέλεις πολύ μέσα σου για να ξαναρχίσεις και τα προσωπικά και τα επαγγελματικά. Δεν έχω αδέρφια. Προσπαθώ να είμαι χαρούμενη».

Η ηθοποιός έφτασε τρεις φορές κοντά στον γάμο, αλλά όπως παραδέχθηκε και τις τρεις χώρισε.: «Δεν υπάρχει κανένας στη ζωή μου. Είμαι ένθερμος οπαδός της ελευθερίας. Εάν ο άλλος, τον οποίο πιστεύω, του έχω δώσει όλες τις ελευθερίες του κόσμου, φτάνουμε στο γάμο και μου λέει "αγάπη μου, πρέπει από εδώ και πέρα να είσαι έτσι, να κάνεις αυτό, να μην πας εκεί, να μη φορέσεις αυτό, να μην κάνεις εκείνο", λέω ευχαριστώ πάρα πολύ, αντί να κάνουμε τόσα έξοδα στον γάμο, να ταλαιπωρήσουμε τόσους ανθρώπους, χαίρεται».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ