Το αφεντικό "γαβγίζει": Διάσημο εστιατόριο υποδέχεται σκύλους άλλα όχι τραπεζικούς - Δείτε γιατί

Ο ιδιοκτήτης του βραβευμένου με αστέρι Michelin Les Ecuries de Richelieu, που βρίσκεται στη δυτική Γαλλία, απαγόρευσε την είσοδο στους τραπεζικούς για να εκδικηθεί αυτούς που δεν του χορήγησαν δάνειο.

Ο Αλεξάντρ Καλέ φαίνεται πως δεν μπορεί να κρύψει την οργή του, για το γεγονός πως η τράπεζα, του αρνήθηκε δάνειο ύψους 70 χιλιάδων ευρώ για να ανοίξει ένα δεύτερο εστιατόριο.

Ξεκαθαρίζοντας τις άγριες προθέσεις για την συγκεκριμένη επαγγελματική κατηγορία, στην είσοδο του εστιατορίου υπάρχει το ακόλουθο μήνυμα: «Τα σκυλιά είναι ευπρόσδεκτα, οι τραπεζικοί απαγορεύονται, εκτός αν πληρώσουν το ποσό των 70 χιλιάδων ευρώ».

«Μόλις καταλάβω ότι ένας πελάτης είναι τραπεζικός, δεν τον αφήνω να μπει στο εστιατόριο. Μου συμπεριφέρθηκαν σαν να είμαι σκυλί, έτσι κι εγώ δεν τους επιτρέπω την πρόσβαση. Δεν πρόκειται βέβαια να αστυνομεύω την είσοδο του εστιατορίου», τόνισε ο 30χρονος στη γαλλική εφημερίδα Le Figarο.

Η κίνηση του Γάλλου εστιάτορα αντανακλά την δυσφορία πολλών Γάλλων επιχειρηματιών που αισθάνονται ότι δεν λαμβάνουν οικονομική στήριξη από τον τραπεζικό κλάδο. «Εστιάτορες, επιχειρηματίες είμαστε όλοι στην ίδια βάρκα: κάθε φορά που θέλουμε να ανοίξουμε μία επιχείρηση ,πρέπει να τα κάνουμε όλα μόνοι μας…», επισημαίνει ο Γάλλος εστιάτορας ο οποίος με αυτό τον τρόπο περιμένει να υπάρξει αλλαγή φιλοσοφίας από τους τραπεζικούς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ