''Σωκράτης τώρα'': Η εκπληκτική παράσταση με τον βραβευμένο με Emmy Γιάννη Σιμωνίδη στις 9/3 στο θέατρο Pierce

Μετά από 410 παραστάσεις, μπροστά σε περισσότερους από 200.000 θεατές, σε 19 χώρες, το διαχρονικό έργο του Πλάτωνα “Η Απολογία Του Σωκράτη" θα ξαναζωντανέψει στο "Θέατρο PIERCE - The American College of Greece” για την ενίσχυση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας Νεογνών των Ελληνικών Κρατικών Νοσοκομείων μέσω του ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline Hellas.

Το “Socrates now”, μια παραγωγή της visionary culture και του Greek Theater Foundation της Νέας Υόρκης, είναι μία πολυεπίπεδη πολιτισμική και ψυχαγωγική εμπειρία με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με ΕΜΜΥ Γιάννη Σιμωνίδη, ο οποίος είναι και ο δημιουργός του.

Ο διακεκριμένος ηθοποιός Γιάννης Σιμωνίδης αναδεικνύει την αιχμηρή λογική, αλλά και τις αντιλήψεις του Σωκράτη, σε ένα έργο που συναρπάζει το κοινό με το χιούμορ και την αμεσότητα της θεατρικής του απόδοσης. Aγαπημένο σημείο της παράστασης είναι πάντα η συζήτηση που ακολουθεί μεταξύ των θεατών και του Γιάννη Σιμωνίδη.

Τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια και εκπαιδευτικά ιδρύματα του κόσμου έχουν προσκαλέσει την παράσταση Socrates Now αναγνωρίζοντας τον εκπαιδευτικό της χαραχτήρα. Κορυφαία πανεπιστήμια όπως το Yale, το Columbia, το Michigan, το Cambridge, το Oxford και το Edinburgh συνδύασαν την παράσταση με διαδραστικά σεμινάρια, υπό τον συντονισμό του Γιάννη Σιμωνίδη, σχετικά με τη σωκρατική ηθική και πώς αυτή μπορεί να φανεί χρήσιμη στο σημερινό κόσμο και τη νέα γενιά

Το Lifeline Hellas βοηθάει μόνο την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια όπου υπάρχουν σημαντικές ανάγκες λόγω της δυσχερούς οικονομικής κατάστασης που επικρατεί   με την βοήθεια και των υπολοίπων γραφείων του Lifeline στην Νέα Υόρκη, στο Σικάγο και στο Τορόντο και ιδιαίτερα του Lifeline United Kingdom. Οι σημαντικότερες δραστηριότητες του οργανισμού είναι η παροχή ιατρικού εξοπλισμού σε νοσοκομεία παίδων και η ενίσχυση ιδρυμάτων.

Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ
Πληροφορίες: 210 9828002 
Δωρεάν χώρος στάθμευσης

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ