10 διάσημες που γνώρισαν την απιστία και το παραδέχτηκαν - Τζένιφερ Λόπεζ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Κλόη Καρντάσιαν

Μπορεί είναι διάσημες και άκρως επιτυχημένες στην παγκόσμια σόουμπιζ, στην προσωπική τους ζωή καθεμία έχει βιώσει την απιστία από τον σύντροφο της. 

Αυτές είναι οι 10 πιο λαμπερές σταρ που δε δίστασαν να μιλήσουν ανοιχτά για την... απιστία που δέχθηκαν από τους αγαπημένους τους.

Σε τελευταίο επεισόδιο του σόου της Kocktails With Khloé, η Κλόη Καρντάσιαν αποκάλυψε ότι ο πρώην σύντροφό της, Τζέιμς Χάρντεν την απάτησε και μάλιστα ότι έχει αποδείξεις.

"Με κυνήγησε, ήθελε δέσμευση και μετά... δεν δεσμεύτηκε", ακούστηκε να λέει η Κλόη, μιλώντας μέχρι και άσχημα για τον πρώην αγαπημένο της υπονοώντας ότι έκανε τις τρέλες του με τα δικά της χρήμα. Εκείνος λέγεται ότι είναι έξαλλος, αλλά...


Μιλώντας για τον ρόλο της στην ταινία "Το αγόρι της διπλανής πόρτας" η Τζένιφερ Λόπεζ την έριξε τη βόμβα.

"Όταν διάβασα το σενάριο, μου άρεσε ο χαρακτήρας γιατί ένιωσα ότι νιώσω μεγάλο συσχετισμό μαζί του", υποστήριξε η Λόπεζ. "Πρόκειται για μια γυναίκα πολλά χρόνια παντρεμένη, της οποίας ο σύζυγος την απάτησε και εκείνη βρίσκεται στο πιο χαμηλό σημείο στη ζωή της. Εκεί ακριβώς τη βρίσκει εκείνος ο νεαρός - το αγόρι της διπλανής πόρτας- και την κάνει να αισθανθεί ξανά πως αξίζει κάτι", συνεχίζει η Τζένιφερ.

Ο γάμος της Σέριλ με τον Άσλεϊ Κόουλ έληξε μέσα σε τρελό σκάνδαλο που ξέσπασε με τις απανωτές απιστίες εκείνου. Η ίδια μίλησε ανοιχτά για την εμπειρία της ομολογώντας ότι ξεπέρασε το κέρατο με... βιταμίνες.

"Ήμουν ακόμη σε σοκ και δεν μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου. Είχα ανάγκη ιατρική βοήθεια και πήρα τα χάπια που μου έγραψαν", εξήγησε η τραγουδίστρια τονίζοντας όμως πως τίποτα δεν μπορούσε να την κάνει να νιώσει καλύτερα. "Είχε σπάσει η καρδιά μου, αλλά ποια ήμουν χωρίς τον Άσλεϊ στο πλευρό μου; Ήξερα ότι τον αγαπούσα και δεν ήθελα να τελειώσει ο γάμος μου".

Απίθανο κέρατο έφαγε και η μικροσκωπική Εύα Λονγκόρια από τον αθλητή σύζυγό της Τόνι Πάρκερ και παρόλο που η ίδια δεν μίλησε ανοιχτά για το θέμα, φίλοι της έχουν αποκαλύψει ότι το κερασάκι στην τούρτα (γιατί υπήρξαν και άλλα περιστατικά στο παρελθόν) μπήκε όταν ανακάλυψε στο κινητό του άντρα της εκατοντάδες μηνύματα από τη γυναίκα ενός συμπαίκτη του στους San Antonio Spurs.

Η Τόρι Σπέλινγκ και ο σύζυγός της Ντιμ ΜακΝτέρμοτ ζουν όλη τους τη ζωή μπροστά στις κάμερες εξαιτίας των ριάλιτι εκπομπών τους, άρα και τις... πομπές εκείνου, που προέκυψε εθισμένος στο σεξ τις είδαμε για τα καλά... Εκείνη βέβαια τον συγχώρησε και τώρα ζουν "ζωή χαρισάμενη" με τα τέσσερα παιδιά του.

Ακόμη ένα μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν που έχει βιώσει το κέρατο και μάλιστα έδειξε την αντίδραση on camera. Η Κόρτνεϊ, έμαθε για τις πομπές του καλού της, Σκοτ από τον Τύπο! 

Μπορεί να μην έδωσε λεπτομέρειες, όμως τη δήλωση την έκανε η Γκουίνεθ Πάλτροου. "Εχω φάει το χοντρό κέρατο". Προφανώς το έχει ξεπεράσει.

Η Μαρία Σράιβερ δεν χρειάστηκε να παραδεχτεί δημόσια το κέρατο που έφαγε από τον επι 25 χρονια σύζυγο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ. Μίλησε εκείνος εκ μέρους της όταν αναγνώρισε επίσηα τον εξώγαμό του, ενώ ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν υπάρχουν κι άλλα - και πόσα.

"Μετά την αποχώρησή μου από τη θέση του Κυβερνήτη, μίλησα στη γυναίκα μου για το εν λόγω περιστατικό, το οποίο έλαβε χώρα μια δεκαετία πριν. Καταλαβαίνω τα αισθήματα οργής και απογοήτευσης από τους φίλους και την οικογένειά μου. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και παίρνω την πλήρη ευθύνη για τον πόνο που προκάλεσα. Πρέπει να απολογηθώ και στη Μαρία και στα παιδιά και στην οικογένειά μου ολόκληρη. Ζητώ ειλικρινά συγνώμη", είχε πει όταν αποκαλύφθηκε ο ΄Αρνι.

Σιέννα Μίλερ και Τζουντ Λο.. Ένας λαμπερός έρωτας που τελείωσε άδοξα. Γνωρίστηκαν το 2003, αγαπήθηκαν, αρραβωνιάστηκαν, εκείνος κοιμήθηκε με την νταντά των παιδιών του, χώρισαν το 2006 και τα ξαναβρήκαν αργότερα και τελικά ξαναχώρισαν.

Βέβαια, και η Σιένα Μίλερ φαίνεται ότι τον πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα κάνοντας την "κουτουκέλα" της με τον Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος μάλιστα ήταν και φίλος με τον Λο.

Το σκάνδαλο με την απιστία του συζύγου της Σάντρα Μπούλοκ είχε σοκάρει το Χόλιγουντ και παρόλο που εκείνη δεν μίλησε δημόσια για το θέμα, ο ίδιος δεν σταμάτησε να μιλά...

Εκείνη τον ευχαριστούσε ως "θείο δώρο" σε όλαα τα βραβεία που είχε σαρώσει εκείνη τη χρονιά (2010) και εκείνος την είχε τρελάνει στο κέρατο με μια πρώην πορνοστάρ γεμάτη τατουάζ. Για αρχή, γιατί στη συνέχεια αποκαλύφθηκαν κι άλλα...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ