Αυτές είναι οι αντιδράσεις στην απιστία σύμφωνα με τα άστρα: Σκηνές ζηλοτυπίας ή αδιαφορία;

Το τελευταίο διάστημα τριβελίζουν μήηπς το μυαλό σας σκέψεις περίεργες πως κάτι «τρέχει» στη ζωή του συντρόφου σας; Πολλά είναι τα ερωτηματικά γύρω από την απιστία και τον τρόπο που αντιδρά κάθε ζώδιο...

Οι αντιδράσεις των ανθρώπων ποικίλλουν και έχουν να κάνουν με τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του κάθε ζωδίου.

Ο Κριός διαθέτει μεγάλη σιγουριά για το άτομό του και δεν μπορεί να πιστέψει ότι το ταίρι του θα γοητευτεί από άλλα μάτια ή θα βρεθεί στον πειρασμό να ενδώσει σε μία παράλληλη ερωτική σχέση. Ωστόσο η πρώτη αντίδρασή του είναι ο θυμός και στη συνέχεια απαιτεί εξηγήσεις. Αφήνει όμως ανοιχτό ένα «παραθυράκι» και είναι πολύ πιθανό να σε συγχωρέσει εάν καταλάβει ότι έχεις μετανοήσει.

Ο Ταύρος υποψιάζεται τους πάντες και τα πάντα. Ακόμα και όταν δεν συντρέχει σπουδαίος λόγος, το Ταυράκι ζηλεύει ακόμα και την σκιά του στον έρωτα. Ωστόσο, ο ήρεμος και υπομονετικός Ταύρος, όταν διαπιστώσει ότι τα κερατάκια του αρχίζουν να μεγαλώνουν, γίνεται «μαινόμενος» Ταύρος, δεν θέλει καμία εξήγηση και δεν δίνει απολύτως καμία ευκαιρία.

Οι Δίδυμοι έχουν μία άλλη φιλοσοφία ζωής. Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα συνηθίζουν να λένε. Παρόλα αυτά δεν είναι και τόσο προοδευτικοί αν τον απατήσεις, να έχεις τη βεβαιότητα ότι θα μπορεί να κάνει ακριβώς το ίδιο, έχοντας πλέον και την κατάλληλη δικαιολογία!

Ο Καρκίνος ακόμα όταν δεν υπάρχει η απιστία υποψιάζεται τα πάντα και κάνει και τις «σκηνές» ζηλοτυπίας του. Όταν ο Καρκίνος βεβαιωθεί ότι το ταίρι του δεν συμπεριφέρεται τίμια και αξιόπιστα απέναντί του, πληγώνεται, ξεσπά και κλείνεται στον εαυτό του! Είναι βέβαιο ότι δεν μπορεί να γυρίσει σελίδα και να συγχωρέσει το άτομο που τον απάτησε.

«Ακόμα και να με απατήσει, κακό του κεφαλιού του θα κάνει…εξάλλου δεν πρόκειται να βρει καλύτερο σύντροφο από εμένα», σκέφτεται το περήφανο Λιονταράκι όταν το ρωτούν την άποψή του περί απιστίας. «Μαύρη πέτρα» ρίχνει πίσω του, προκειμένου να μην βιώσει και πάλι τα ίδια ισοπεδωτικά συναισθήματα.

Δεν υπάρχει περίπτωση ένας Παρθένος να μην παρατηρήσει και την κάθε μικρή αλλαγή στη συμπεριφορά του συντρόφου του και να προλάβει το «κακό» της απιστίας. Ο Παρθένος όταν πληγώνεται από μία ερωτική σχέση, συνήθως μετά κλείνεται στον εαυτό του και το ρίχνει στη δουλειά.

Δύσκολα ο Ζυγός θα πάρει «χαμπάρι» ότι ο σύντροφός του έχει αρχίσει να του κάνει λαδιές. Πολλές φορές υποσυνείδητα αρνείται να αντιμετωπίσει την σκληρή αλήθεια. Ο Ζυγός είναι από τους ανθρώπους που όταν αντιληφθεί ότι το ταίρι του λοξοδρομεί από τη σχέση, δεν θα πει κουβέντα. Θα φροντίσει να κάνει μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή του. Ωστόσο αν οι προσπάθειές του πέσουν στο βρόντο, μην παραξενευτείς αν ξεκινήσει και αυτός κάποια στιγμή να στα «φοράει»!

Η απιστία είναι ο χειρότερος εφιάλτης του Σκορπιού. Πώς θα αντιδράσει αν διαπιστώσει την απιστία σου; Δεν θα μιλήσει και η συμπεριφορά του δεν θα αλλάξει. Είναι της άποψης ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, γι αυτό και θα θελήσει να πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα και στη συνέχεια θα ρίξει την αυλαία στη σχέση σας!

«Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά ζητήματα για να ασχοληθούμε από την απιστία», είναι η άποψη του Τοξότη! Μπορεί να μην σου δείξει άμεσα τη ζήλια του και την ανησυχία του, ωστόσο μέσα του θα τον «τρώνε» οι προβληματισμοί σαν σαράκι! Όταν βεβαιωθεί ότι ένα τρίτο πρόσωπο έχει διεισδύσει στη σχέση σας τον ενδιαφέρει να μάθει για ποιο λόγο οδηγήθηκες στην απιστία και αν έχει και αυτός μερίδιο ευθύνης, τότε θα σου δώσει μία τελευταία ευκαιρία!

Ο τρόπος σκέψης του είναι πολύ συντηρητικός, για να μπορέσει να δείξει κατανόηση σε μία απιστία. Μπορεί να ακούγεται «βαριά» η κουβέντα, ωστόσο για τον Αιγόκερω η απιστία είναι εξευτελισμός !

Στον έρωτα δεν υπάρχουν ταμπού, προκαταλήψεις, «πρέπει» και κανόνες, για τον Υδροχόο! Αν δεν καταφέρει να ξεχάσει αυτό το συμβάν, τότε θα διακόψει την ερωτική σχέση και θα παραμείνει ένας απλός καλός φίλος!

Συνήθης τακτική του Ιχθύ είναι να κάνει τα σενάρια φαντασίας του και θα υποψιάζεται τους πάντες και τα πάντα! Ωστόσο μην τον βλέπεις που είναι τόσο «ευαίσθητος» με το θέμα της απάτης…είναι από τα ζώδια που πολύ εύκολα μπορεί να σε κάνει να πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα – όχι από εκδίκηση, αλλά επειδή ερωτεύεται εύκολα, γρήγορα και όταν δεν καλύπτεται συναισθηματικά, διχάζεται ανάμεσα σε δύο ανθρώπους-!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ