Τοp woman η 38χρονη Belinda: Κάνει γυμναστική με τα παιδιά της και έχει τέλειο σώμα!

Πριν γίνει μητέρα, η 38χρονη Belinda Norton-Smith αγωνιζόταν στο τρίαθλο και ασχολούταν με την ποδηλασία βουνού. 

Ωστόσο μετά τη γέννηση των παιδιών της ένιωσε ότι είχε αρχίσει να χάνει αυτά που έκανε και τον αθλητικό δρόμο που ακολουθούσε παίρνοντας βάρος. Τότε άρχισε να αλλάζει, να επιστρέφει στη γυμναστική και μάλιστα γυμνάζεται πλέον μαζί με τα παιδιά της καθημερινά.

 

Τώρα, η Norton-Smith από την Αυστραλία μπορεί να υπερηφανεύεται, εκτός από το καλογυμνασμένο σώμα της, για τους πάνω από 30.000 θαυμαστές της στο Instagram στο οποίο μοιράζεται συμβουλές για την υγεία και τον τρόπο ζωής τόσο για την βελτίωση του σώματος και της υγείας των γυναικών αλλά και των παιδιών τους.

«Αυτό είναι το καλύτερο σώμα που είχα ποτέ και είμαι σχεδόν 40», είπε η ίδια και πρόσθεσε: «Θέλω οι γυναίκες με όλα τα σχήματα και μεγέθη σώματος να αισθανθούν το ίδιο και να αισθάνονται όμορφα στο σώμα που έχουν παρά το σχήμα του». Το μυστικό της όπως λέει είναι ότι κάθε μέρα γυμνάζεται με την οικογένεια της, για να έχει ευεξία και φυσική κατάσταση.

«Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να περπατάτε κάθε πρωί με την οικογένειά σας, να αφήνετε τα παιδιά σας να συμμετέχουν στη γυμναστική σας» είπε και ανέφερε ότι εκείνη κάνει κάθε πρωί γυμναστική με τα παιδιά της στις 5:30 π.μ! Τα παιδιά της επιπλέον, όπως λέει, συμμετέχουν στις περισσότερες από τις δραστηριότητες που κάνει, είτε αυτό είναι ποδηλασία είτε άλλο είδος γυμναστικής.

«Τα παιδιά πρέπει να μάθουν ότι η γυμναστική δεν χρειάζεται να είναι δύσκολη ή ανταγωνιστική, διότι αυτό είναι που λείπει από έναν υγιεινό τρόπο ζωής» πρόσθεσε η ίδια και ανέφερε ότι μια ώρα την ημέρα αρκεί και μπορεί να είναι σε ένα πάρκο ή σε μια παραλία και με έναν τρόπο ώστε τα παιδιά να μπορούν να ακολουθήσουν.

Επιπλέον όπως είπε έφτιαξε αυτό το σώμα που έχει σήμερα στα 38 της όχι μόνο με την γυμναστική αλλά και με την διατροφή και πάλι συνδυάζοντας αυτά που έτρωγε με τα γεύματα των παιδιών της. Ακόμη και αν αυτά τσιμπολογούν προσπαθεί να κάνει το «τσιμπολόγημα» όσο πιο υγιεινό γίνεται.

Αυτό που ουσιαστικά αναφέρει μιλώντας στην Daily Mail είναι ότι το μυστικό της είναι ότι έχει εντάξει και την οικογένειά της σε όλο αυτό που κάνει, γεγονός που την βοηθάει πολύ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ