Αυτός ο μπαμπάς από το Χιούστον έκανε ρεκόρ Γκίνες τρέχοντας με την κόρη του στο καρότσι

Το να τρέχει κανείς σε ημι-μαραθώνιο χρειάζεται επιμονή και υπομονή. Αυτά τα 20 χιλιόμετρα απαιτούν κατάρτιση, ψυχικό σθένος και αντοχή. Σε αυτές τις δυσκολίες προσθέστε ένα παιδί 10 κιλών και ένα καροτσάκι και έχετε μια ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση.

Ο μπαμπάς και επαγγελματίας δρομέας Calum Neff πήρε αυτή την πρόκληση και κέρδισε τον δεύτερο ετήσιο «Katy Half-Marathon» στο Χιούστον, θέτοντας ταυτόχρονα ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες ως ο ταχύτερος που τελειώνει τον ημι-μαραθώνιο, ενώ έχει μαζί το παιδί του και το ειδικό για τρέξιμο καρότσι του.

Κατάφερε να τερματίσει σε χρόνο μόλις 2 λεπτά λιγότερο από το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες, κάνοντας συνολικά 1 ώρα, 11 λεπτά και 27 δευτερόλεπτα. Ο αγώνας έγινε στις 6 Φεβρουαρίου.


Ο μπαμπάς, ο οποίος συνηθίζει να παίρνει μαζί του τα κορίτσια του στο τρέξιμο, δήλωσε: «Με αυτό τον τρόπο η μαμά κάνει ένα διάλειμμα και τα κορίτσια μου απολαμβάνουν τη βόλτα, κάτι που τους αρέσει πολύ.

Ήθελα να δείξω ότι ο καθένας μπορεί να τρέχει και να κάνει ρεκόρ, αλλά και να ωθήσω περισσότερους άνδρες να τρέχουν μαζί τα μωρά τους».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ