Εισβολή αναρχικών του «Ρουβίκωνα» στην ΕΡΤ: Διακόπτουν το δελτίο ειδήσεων, χτυπούν οπερατέρ, τρομάζουν Κανέλλη - Χαρίτο - Βίντεο

Την ώρα που ήταν στον «αέρα» το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ομάδα αναρχικών εισέβαλε στο στούντιο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ.

Εκείνη τη στιγμή στο στούντιο βρισκόταν καλεσμένη και η Λιάνα Κανέλλη, με αφορμή τα 50 χρόνια της δημόσιας τηλεόρασης, όταν ξαφνικά ακούστηκε θόρυβος πίσω από τις κάμερες και τόσο η βουλευτής όσο και ο Πάνος Χαρίτος κοίταξαν απορημένοι προς τα εκεί.

Αμέσως η μετάδοση σταμάτησε και συνεχίστηκε περίπου δέκα λεπτά αργότερα. Μάλιστα, όπως ανέφερε η κ. Κανέλλη, τραυματίστηκε ένας καμεραμάν κατά την εισβολή ενώ προκλήθηκαν μικρές καταστροφές.

Με ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αναρχικού χώρου, την εισβολή έκαναν μέλη του «Ρουβίκωνα» και της Αναρχικής Συλλογικότητας Νέας Φιλαδέλφειας.

Οι εισβολείς επέμεναν να διαβαστεί στον αέρα μία επιστολή τους, όπως ανέφερε ο κ. Χαρίτος, αλλά στη συνέχεια ηρέμησαν τα πνεύματα όπως είπε. «Δυστυχώς, μου έχουν συμβεί χειρότερα πράγματα στον ''αέρα''», παρατήρησε η κ. Κανέλλη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ