Δωρεάν θέατρο με το eirinika: Ρεσιτάλ ερμηνείας από τον Θανάση Τσαλταμπάση στον «Ιώβ» στο Ιλίσια Βολανάκης

Στείλτε mail στο eirinika.contest@gmail.com με το Ονοματεπώνυμο σας, έναν αριθμό επικοινωνίας και ένδειξη της συγκεκριμένης παράστασης για να διεκδικήσετε διπλές προσκλήσεις για την Πέμπτη 25/02 στις 21:15.

Βασισμένο σε επιλεγμένα κείμενα της Παλαιάς Διαθήκης, καθώς και σε κείμενα που αφορούν στην ιστορία του Ιώβ από την παγκόσμια λογοτεχνία και ποίηση.

Στην ιδιαίτερη αυτή παράσταση συναντιούνται ο πάντα ανατρεπτικός Τσέζαρις Γκραουζίνις και ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, ο οποίος φέτος κινείται σε «κόντρα», για εκείνον, υποκριτικούς δρόμους. Αφορμή για τη συγκεκριμένη παράσταση στάθηκαν οι πολιτικές αναταράξεις των τελευταίων μηνών, ο φόβος των ανθρώπων για το απρόοπτο και, εν γένει, το ευμετάβλητο της ζωής.

Η παράσταση διατρέχεται από συναισθήματα και αξίες που αφορούν διαχρονικά τους ανθρώπους, καθώς πολλοί μέσα σε λίγα λεπτά πέρασαν από την ευτυχία στη δυστυχία και από τον πλούτο στην ανέχεια. Καταστάσεις που ο σύγχρονος Έλληνας μπορεί ν' αναγνωρίσει, λόγω των όσων βιώνει τα τελευταία χρόνια.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης αναμετράται με τον ήρωα στη σκηνή του «Ιλίσια-Βολανάκης», υπηρετώντας το λυρισμό και την ποιητικότητα του κειμένου, βάζοντας όμως τις δικές του έντονες και ανανεωτικές «πινελιές».

Δραματουργική επεξεργασία: Τσέζαρις Γκραουζίνις, Θανάσης Τσαλταμπάσης
Σκηνοθεσία: Τσέζαρις Γκραουζίνις
Σκηνικά - Κοστούμια: Κατερίνα Αϊναροζίδου
Μουσική: Κώστας Ξενόπουλος
Παραγωγή: Παναγιώτα και Κώστας Ξενόπουλος
Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Θανάσης Τσαλταμπάσης
Φωτογραφίες παράστασης: Γεωργία Σιέττου, Στέλιος Δανιήλ

Θέατρο Ιλίσια Βολανάκης
Παπαδιαμαντοπούλου 4, Ιλίσια
τηλ. 2107223010

Για την έγκυρη συμμετοχή σας:
- Κάντε like στη σελίδα του Eirinika
- Κάντε share το post του διαγωνισμού

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ