34χρονος έκανε το όνειρο του πραγματικότητα - Μετέτρεψε σε παμπ παλιό λεωφορείο φωτό - βίντεο

2.500 ώρες χρειάστηκε αυτός ο άνδρας για να μετατρέψει ένα παλιό λεωφορείο σε ένα πλήρες και μετακινούμενο μπαρ! 

Ο Peter Sonneveld αγόρασε ένα λεωφορείο Routemaster και πέρασε 20 μήνες δουλεύοντας μέχρι αργά τη νύχτα για να το μετατρέψει σε μια κινητή παμπ.

\

Ο 34χρονος είναι πολύ ψηλός για να χωρέσει πίσω από την μπάρα και έτσι, όπως αναφέρει στη Daily Mail, όπου πάει προσλαμβάνει ευκαιριακά προσωπικό. Ο φανατικός με τα λεωφορεία (παλιά και καινούρια) άνδρας που σταμάτησε ακόμη και τη δουλειά του για να εργαστεί πάνω στο λεωφορείο, εκτιμά ότι έχει ξοδέψει πάνω από 30.000 λίρες για να δώσει νέα πνοή στο 8,3 τόνων όχημά του.

Ο άνδρας από το Ηνωμένο Βασίλειο ανέφερε: «Άξιζε απολύτως τον κόπο. Πέρασα αρκετό χρόνο παίζοντας με ένα μεγάλο λεωφορείο. Μου πήρε περισσότερο χρόνο για να το τελειώσω απ’ ό,τι νόμιζα όταν ξεκίνησα να το βάφω με ρολό βαψίματος. Τότε συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να το ξανακάνω, γιατί χρειαζόταν ένα διαφορετικό είδος ρολού, πράγμα που σήμαινε ότι έπρεπε να δαπανήσω ενάμισι μήνα τρίψιματος ώστε να το ξαναβάψω. Αυτό ήταν σίγουρα ένα δύσκολο σημείο στο έργο μου».

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα ο 34χρονος δεν χρειάζεται ειδικό δίπλωμα για να το οδηγεί, αλλά με απογοήτευση διαπίστωσε ότι δεν χωράει όρθιος πίσω από το μπαρ: «Είμαι πολύ ψηλός, 1,98. Θα έπρεπε να είμαι περίπου 1,70 για να χωράω. Εγώ είμαι ο οδηγός και έχω και μια ομάδα με σερβιτόρες. Το μόνο πράγμα που δεν μπορώ να κάνω είναι να οδηγώ το λεωφορείο και να λειτουργεί ταυτόχρονα το μπαρ, αυτό είναι παράνομο».

Η μεταμόρφωση του λεωφορείου είναι εντυπωσιακή πάντως και δείχνει ότι δούλεψε πάρα πολύ για να το καταφέρει και να απολαμβάνει το νέο του επάγγελμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ