Λασίθι: Προφυλακίστηκε ο 52χρονος δάσκαλος που συνελήφθη για παιδεραστία

Έπειτα από την απολογία του στις ανακριτικές αρχές της Νεάπολης Λασιθίου, προφυλακίσθηκε τη Δευτέρα ο δάσκαλος ο οποίος είχε συλληφθεί την προηγούμενη εβδομάδα.

Η σύλληψη του 52χρονου είχε λάβει χώρα στην Ιεράπετρα με την κατηγορία ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικες μαθήτριές του.

Κατά την απολογία του, ο εκπαιδευτικός παραδέχθηκε τις πράξεις του εναντίον του οκτάχρονου κοριτσιού, αλλά αρνήθηκε την εμπλοκή του σε άλλες ανάλογες περιπτώσεις.  Επίσης, δόθηκε εισαγγελική εντολή προκειμένου να δοθεί στη δημοσιότητα η φωτογραφία του 52χρονου, καθώς και τα στοιχεία του, ενώ έγινε δεκτό το αίτημα για την υποβολή του σε ψυχιατρική εξέταση.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στις φυλακές της Νεάπολης Λασιθίου και από εκεί αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές της Τρίπολης. Ο εκπαιδευτικός συνελήφθη και οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη μετά από καταγγελία των γονέων του οκτάχρονου κοριτσιού. 

Η καταγγελία συνοδευόταν από υλικό το οποίο είχε καταγραφεί από κάμερες την ώρα που έκανε μάθημα στο ανήλικο κοριτσάκι, το οποίο ενοχοποιούσε τον εκπαιδευτικό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ