Απόπειρα απόδρασης με ελικόπτερο του Νίκου Μαζιώτη - "Πιλότος" η σύντροφος του Πόλα Ρούπα

Την τελευταία στιγμή φαίνεται πως αποτράπηκε το απόγευμα της Κυριακής νέα μεγάλη επιχείρηση απόδρασης με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Το ελικόπτερο ξεκίνησε από πολυτελές ξενοδοχείο στην Ερμιονίδα και τελικά κατέβηκε στην περιοχή των Ερυθρών κοντά στη Θήβα, χωρίς να έχει επιτευχθεί ο στόχος.

Πίσω από όλα αυτά, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, βρίσκεται η Πόλα Ρούπα, η σύντροφος του 46χρονου Νίκου Μαζιώτη η οποία αναζητείται τα τελευταία τρία χρόνια.

Πώς απετράπη η απόδραση

Η απόπειρα όως διεκόπη ύστερα από αντίδραση του πιλότου και πυροβολισμούς που έπεσαν μέσα σε αυτό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πιλότος μόλις αντελήφθη ότι πρόκειται για απόπειρα απόδρασης αντέδρασε, εκείνη έβγαλε όπλα και έπεσαν πυροβολισμοί. Το ελικόπτερο άρχισε να στροβιλίζεται και ο πιλότος αναγκάστηκε αμέσως να το προσγειώσει, ενώ η Πόλα Ρούπα έφυγε τρέχοντας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μίσθωση του ελικοπτέρου έγινε με την πρόφαση είτε της «κατόπτευσης οικοπέδου» είτε για μετακίνηση σε κοινωνική εκδήλωση. Το σχέδιο πτήσης που είχε καταθέσει ο πιλότος ήταν με προορισμό την Θήβα. Ωστόσο, με το που επιβιβάστηκε η Ρούπα στο ελικόπτερο, έβγαλε το πιστόλι και απείλησε τον πιλότο.

Η αστυνομία, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, βρήκε στο ελικόπτερο αντικείμενα τα οποία χρησιμοποίησε ο εγκέφαλος, ανάμεσά τους μία γεμιστήρα και μία περούκα τα οποία έχουν σταλεί στα εργαστήρια για να ταυτοποιηθεί το γενετικό υλικό. Παράλληλα, φαίνεται πως ο πιλότος του ελικοπτέρου αναγνώρισε την Ρούπα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ