Έξαλλες οι Βόρειο-κορεάτικες εφημερίδες με την πρόεδρο της Ν. Κορέας: «Πιο χαζή κι από τους χαζούς» & «Θεότρελη σκύλα»

«Ολομέτωπη» είναι η επίθεση κατά της προέδρου της Νότιας Κορέας από την κυβερνητική εφημερίδα του Κιμ Γιονγκ Ουν.

Η Παρκ Γκούν-χιε βρέθηκε στο επίκεντρο της αντίδρασης της Βόρειας Κορέας, με αφορμή τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν στο καθεστώς μετά την εκτόξευση πυραύλου, την περασμένη εβδομάδα. Με εκφράσεις όπως «θεότρελη σκύλα», «η πιο χαζή από τους χαζούς» και «ξεμωραμένη γριά», η εφημερίδα κατακεραυνώνει την 64χρονη πρόεδρο της μισητής εχθρού.

Η «Rodong Sinmun» είναι η επίσημη εφημερίδα του κομμουνιστικού κόμματος του ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν. Οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι γράφουν για τον «φονικό σατανά», την Παρκ Γκούν-χιε, που «έχει ξεμωραθεί», ενώ το άρθρο μεταξύ άλλων αναφέρει: «Αυτή η θεότρελη σκύλα η Παρκ Γκούν-χιε προκαλεί προβλήματα στο λαό μας, που ήδη υποφέρει από τον διαχωρισμό».

Σε άλλο άρθρο, η Πρόεδρος της Νότιας Κορέας  αναφέρεται ως «η πιο χαζή από τους χαζούς» γιατί με τις κυρώσεις που επέβαλε στην Βόρεια Κορέα, ουσιαστικά πλήττει την ίδια της την χώρα, όπως αναφέρει φυσικά το φερέφωνο του Κιμ Γιονγκ Ουν! 

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι βορειοκορεάτες επιτίθενται με ανάλογο τρόπο στην πρόεδρο της Νότιας Κορέας, που κατά καιρούς έχουν χαρακτηρίσει ακόμα και «πόρνη του Ομπάμα».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ