Συνέλαβαν στη Βουλγαρία τον "Νικολάι", τον φίλο του πατέρα-δολοφόνου της μικρής Άννυς

Συνελήφθη στη Βουλγαρία ο "Νικολάι", κατηγορούμενος για συνέργεια στην αποτρόπαια δολοφονία της μικρής Άννυς, μαζί με τον πατέρα της, Σάββα.

Παρά το γεγονός ότι ο Νικολάι (ή Νίκι) διέδιδε μέσω φίλων και συγγενών πως ήταν... νεκρός, προκειμένου να σταματήσουν να τον αναζητούν οι αρχές, εντοπίστηκε στην πόλη Γκάμπροβο στη Βουλγαρία, συνελήφθη και οδηγήθηκε στις τοπικές εισαγγελικές αρχές.

Ο Νικολάι είχε κατονομάσει τον πατέρα του άτυχου κοριτσιού, Σάββα, ως τον δολοφόνο του άτυχου κοριτσιού. Τότε, ο πατέρας με συμπληρωματική κατάθεση “έδωσε” τον Νικολάι, ως τον άνθρωπο που τον βοήθησε να εξαφανίσουν το πτώμα του τετράχρονου παιδιού και η εμπλοκή του επιβεβαιώθηκε μετά από έρευνες, καθώς βρέθηκαν ίχνη dna.

Το ελληνικό υπουργείο Δικαιοσύνης είχε εκδώσει και διαβιβάσει στη γειτονική χώρα διεθνές ένταλμα σύλληψής του και αναμένει την έκδοσή του στην Ελλάδα, προκειμένου να δικαστεί, αν και μέχρι στιγμής οι ελληνικές αρχές δεν έχουν λάβει σχετική ενημέρωση, Επίσης, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό για ποιο λόγο τον συνέλαβαν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ