Πλήθος κόσμου αποχαιρετά τον Παντελή Παντελίδη - Συγκίνηση και λυποθυμίες έξω από τον Ιερό Ναό (Φωτό & Βίντεο)

Η σορός του Παντελή Παντελίδη, έφθασε στον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στις 10, όπως ήταν προγραμματισμένο για να ξεκινήσει το λαϊκό προσκύνημα, υπό τους ήχους της φιλαρμονικής -που έπαιζε το τραγούδι του «Είχα κάποτε μια αγάπη».

.

Δεκάδες θαυμαστές και φίλοι του έχουν συγκεντρωθεί στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία από νωρίς το πρωί. Η εξόδιος ακολουθία ξεκίνησε στις  2 το μεσημέρι ενώ θα ακολουθήσει η ταφή στο κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης. 

 

Τραγική φιγούρα η μητέρα του Αθηνά, η οποία έφθασε υποβασταζόμενη και σχεδόν λιπόθυμη.. 

Την οικογένεια ακολούθησε πλήθος κόσμου στο εσωτερικό του ιερού ναού. Γονείς, συγγενείς, φίλοι αλλά και άνθρωποι που τον λάτρεψαν και τον γνώρισαν μέσα από τα τραγούδια του, θα συνοδεύσουν σήμερα τον αγαπημένο τους Παντελή στην τελευταία του κατοικία.

Ήδη από τις 9:00 το πρωί του Σαββάτου ο Ιερός Ναός του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία είχε γεμίσει από κόσμο για να αποχαιρετήσει τον Παντελή Παντελίδη. Ιδιαίτερα συγκινητική είναι η προσέλευση πολλών νέων παιδιών τα οποία έχουν ήδη σπεύσει στην εκκλησία προκείμενου να πουν το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο του καλλιτέχνη. 

Οι περισσότεροι κρατούν ένα λουλούδι στο χέρι. Από τον συνοστισμό σημειώθηκαν μάλιστα δύο λιποθυμικά επεισόδια, με δύο νεαρά κορίτσια που έχασαν τις αισθήσεις τους.

Χαρακτηριστικό του πλήθους που βρίσκεται συγκεντρωμένο αυτή τη στιγμή είναι ότι μετά δυσκολίας περνούν τα αυτοκίνητα στον κεντρικό δρόμο έξω από την εκκλησία, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, καθώς όσο περνάει η ώρα καταφθάνουν όλο και περισσότερα άτομα. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ