8:20 το πρωί της μοιραίας Πέμπτης: Το αστέρι του Παντελή Παντελίδη έσβησε - Το χρονικό μιας τραγωδίας

Ήταν 8 το πρωΐ της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου 2016 και η αντίστροφη μέτρηση για την ζωή του Παντελή Παντελίδη είχε μόλις ξεκινήσει...

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο Παντελής Παντελίδης και η συνοδηγός στο Mercedes ML τζιπ δεν φορούσαν ζώνη, ενώ αντίθετα, δεμένη στο κάθισμά της ήταν η νεαρή που καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Η ταχύτητα με την οποία κινείτο το όχημα καθώς διερχόταν τη γέφυρα που οδηγεί από το πρώην ανατολικό αεροδρόμιο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης υπολογίζεται μεταξύ 115 και 150 χλμ την ώρα.

Ο οδηγός χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το θηριώδες τζιπ προσκρούει στις προστατευτικές μπάρες της αερογέφυρας, πραγματοποιεί μια ξέφρενη πορεία κι αφού ανατρέπεται πραγματοποιώντας δύο με τρεις τούμπες στο αέρα, στη συνέχεια προσγειώνεται ανάποδα στο έδαφος, καταλήγοντας σε μια άμορφη μάζα σιδερικών

Περαστικοί και καταστηματάρχες που βλέπουν την ξέφρενη πορεία του αυτοκινήτου σπεύδουν να παράσχουν βοήθεια στους επιβαίνοντες. Οι πόρτες του οδηγού και του συνοδηγού είναι μποκαρισμένες. Όχι, όμως και αυτή του πίσω καθίσματος. 

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Παντελής Παντελίδης - Ο σπαραγμός των γονιών και του αδελφού του

Απεγκλωβίζουν την 21χρονη που κάθεται στο πίσω κάθισμα η οποία μέσα στο σοκ της παρακαλάει τους ανθρώπους που την έσωσαν να βοηθήσουν και τους δυο φίλους της που παραμένουν εγκλωβισμένοι στο αυτοκίνητο: Τον Παντελή Παντελίδη και την Μυρσίνη.

Ο οδηγός είναι ο Παντελής... λέει ανάμεσα στα δάκρυα της η κοπέλα 

Kαταφθάνουν στο σημείο άνδρες του πυροσβεστικού σώματος και ασθενοφόρα. Απεγκλωβίζουν την 29χρονη και εν συνεχεία, ύστερα από σκληρή προσπάθεια και μια ώρα περίπου, αφού κόβουν προσεκτικά τις λαμαρίνες, καταφέρνουν με πραγματικά μεγάλη δυσκολία να βγάλουν από το πολυτελές όχημα και τον 32χρονο τραγουδιστή, τον οποίο ασθενοφόρο μεταφέρει στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Παντελής Παντελίδης: Αυτές είναι οι δύο πανέμορφες κοπέλες που επέβαιναν στο μοιραίο τζιπ του τραγουδιστή

Στη Βούλα οι γιατροί διαπιστώνουν το θάνατό του - Ήταν ακαριαίος

Η 29χρονη μεταφέρεται στον Ευαγγελισμό όπου και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση στον θώρακα, ενώ μέχρι και σήμερα το πρωί προσπαθούσαν να αποκαταστήσουν τα κατάγματα που έφερε σε όλη τη δεξιά πλευρά του κορμιού της. 

Η 21χρονη Φρόσω η πιο τυχερή μέσα στο δράμα της παρέας, νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλική κάκωση, ενώ έχει υποστεί θλάση στον αυχένα και κάταγμα στον δεξί βραχίονα

Oι τελευταίες ώρες του Παντελή Παντελίδη πριν το τέλος

Παντελής Παντελίδης: Ταχύτητα 130-150 χιλιομέτρων την ώρα είχε αναπτύξει ο τραγουδιστής με το μοιραίο τζιπ

Το δυστύχημα συνέβη στις 08:20 χθες. Η αντίστροφη μέτρηση είχε ξεκινήσει ώρες νωρίτερα, όταν ο γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός τραγουδιστής τελείωσε την πρόβα του στο «Teatro», όπου θα έκανε σήμερα πρεμιέρα μαζί με την Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη.  Μαζί με την 29χρονη και την 21χρονη αλλά και έναν φίλο τους ακόμη επιβιβάζονται στο μαύρο τζιπ και πηγαίνουν σε μπαρ της Γλυφάδας. Μένουν εκεί μέχρι τις 03:30. Ο φίλος του τραγουδιστή επιστρέφει στο Teatro για να συνεχίσει τις δουλειές εκεί ενόψει της πρεμιέρας. 

Ο τραγουδιστής με τις δυο κοπέλες πηγαίνουν σε φιλικό σπίτι στη Γλυφάδα. Μένουν εκεί έως τις 8 το πρωί, όταν και φεύγουν με σκοπό ο τραγουδιστής να επιστρέψει τα κορίτσια στα σπίτια τους σε Καλλιθέα και Βύρωνα και ο ίδιος να γυρίσει στο Teatro να ξεκουραστεί για λίγο στο καμαρίνι του έτσι ώστε αμέσως μετά να συνεχίσει την προγραμματισμένη πρωινή πρόβα...

Όλα αυτά παραμένουν σχέδια. Μερικά λεπτά αργότερα και λίγα μόλις μέτρα από το σπίτι όπου βρίσκονταν ο τραγουδιστής χάνει τη ζωή του και οι δυο φίλες του τραυματίζονται σοβαρά. 

Μα που να πάω; Μοιάζουν να ψιθυρίζουν οι απελπισμένοι γονείς του 

Λίγη ώρα μετά το δυστύχημα η οικογένεια του άτυχου τραγουδιστή κλήθηκε για το δύσκολο έργο της αναγνώρισης, μιας και ο Παντελής Παντελίδης δεν είχε πάνω του ταυτότητα ή κάποιο άλλο έγγραφο. Η 21χρονη είχε πει στους διασώστες ότι ο οδηγός είναι ο Παντελής Παντελίδης, ωστόσο, η διαδικασία έπρεπε να γίνει και επίσημα. Πρώτος έφθασε στο Ασκληπιείο ο ιδιοκτήτης του Teatro ο οποίος και επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για τον τραγουδιστή ενώ και επισήμως, πραγματοποίησε την αναγνώριση λίγο αργότερα ο κατά δύο χρόνια μικρότερος αδελφός του Παντελή Παντελίδη.

Είχε φθάσει μαζί με τους γονείς του στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ, καθώς κανείς τους δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί «Να το το παιδί μου, να τος ο Παντελής μου... Είναι μπροστά μου, τον βλέπω», θρηνούσε η μητέρα του, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. O αδελφός και ο πατέρας του τραγουδιστή καθώς φθάνουν στο Ασκληπιείο της Βούλας. Η μητέρα του Παντελή Παντελίδη ανάμεσα σε συγγενείς και φίλους που έσπευσαν να της συμπαρασταθούν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ