Πλήθος κόσμου έξω από το σπίτι του Παντελή Παντελίδη στη Νέα Ιωνία - Συγκίνηση για τον θάνατο του τραγουδιστή

Στο σπίτι του αδικοχαμένου τραγουδιστή και στο μαγαζί του αδερφού του στη Νέα Ιωνία κατευθύνεται ​συντετριμμένος ο κόσμος. 

Πλήθος κόσμου έχει μαζευτεί στη Νέα Ιωνία, στη συμβολή των οδών Σεληνουντος και 28ης Οκτωβρίου, στο μαγαζί που διατηρεί ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος.

Το πατρικό σπίτι του βρίσκεται δύο στενά πιο πάνω από το μαγαζί του αδερφού του,στην οδό Σηλυβρίας 6. Οι γονείς του τραγουδιστή έφτασαν λίγο μετά τις 14:00, υποβασταζόμενοι. Ο κόσμος, συντετριμμένος δεν μπορεί να πιστέψει τον θάνατο του 32χρονου τραγουδιστή.

Ο μικρότερος αδερφός του Κωνσταντίνος, ο οποίος φοιτά στην Δευτέρα γυμνασίου πληροφορήθηκε την τραγική είδηση στο σχολείο. Το σημείο στη Νέα Ιωνία επισκέφτηκε και η Ειρήνη Μερκούρη και ο Άκης Πολυχρονόπουλος, οργανοπαίκτης του Δημήτρη Ράλλη.

Φίλη του αδελφού του, Τριαντάφυλλου είπε στο news247: "Ήμασταν μεγάλη παρέα. Τον είδα πριν μια εβδομάδα. Πηγαίναμε παντού μαζί παρέα. Τον έκραζαν όμως για τα Κατεχόμενα, τον "φάγανε". Ζήλια. Ήταν ήσυχο παιδί, πάντα στη νέα Ιωνία με την παρέα του, ποτέ δεν ψωνίστηκε. Τώρα όμως; Τι έχουν να πουν;"

Μια γυναίκα που διατηρεί περίπτερο κοντά στο σπίτι της οικογένειας, τους είδε το πρωί να τρέχουν πανικόβλητοι από το μαγαζί προς το Ασκληπιείο. Φίλος του αδελφού του τραγουδιστή λέει ότι ο Παντελής Παντελίδης ήταν μαζί με φίλους και τον Αντώνη Ρέμο στο μαγαζί του. Αποχώρησε από το μαγαζί τις πρώτες πρωινές ώρες μετά τις πρόβες που έκανε με κατεύθυνση το σπίτι του στη Βούλα. Σημειώνεται πως την Παρασκευή θα ήταν η πρεμιέρα του σχήματος που θα συμμετείχε στο Teatro Music Hall μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ