Παντελής Παντελίδης: Αυτές είναι οι δύο πανέμορφες κοπέλες που επέβαιναν στο μοιραίο τζιπ του τραγουδιστή

Δυο νεαρά πανέμορφα κορίτσια επέβαιναν στο μοιραίο τζιπ που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης, με το οποίο σκοτώθηκε σε τροχαίο τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης.

Τα δυο κορίτσια γνώριζαν τον τραγουδιστή, με τον οποίο είχαν φύγει μαζί από το μαγαζί που έκανε πρόβες και επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο με άγνωστο προορισμό. 

Η 30χρονη Μυρσίνη Αρναούτη, αυτή την ώρα υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση καθώς έχει σοβαρά κατάγματα στα δύο κάτω άκρα. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της έχει χάσει πάρα πολύ αίμα όμως είναι πολύ πιθανό να γλιτώσει τον ακρωτηριασμό. Σύμφωνα με όσα η ίδια έχει επιλέξει να μοιραστεί στο διαδίκτυο, εργάζεται σε καφέ-μπαρ στη Νέα Σμύρνη ενώ έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Μέσα Επικοινωνίας

Μάλιστα δέκα ώρες πριν το τραγικό δυστύχημα στην άσφαλτο, πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία, από ένα μαγαζί στην περιοχή της Γλυφάδας, όπου βρισκόταν η ίδια γράφοντας στη λεζάντα: «Κάποιος σκάβει το λάκκο μου».  Κάτω από την εν λόγω ανάρτηση η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου που βρισκόταν επίσης στο μοιραίο τζιπ σχολίασε γελώντας την φωτογραφία της φίλης της. 

Η Φρόσω σπουδάζει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ζει στο Γουδί και εργάζεται ως μοντέλο. Η ίδια, νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική κλινική του Ευαγγελισμού φέρει σοβαρά τραύματα, καθώς όπως αναφέρουν άτομα από το περιβάλλον της έχει σπάσει τον ώμο και τον αγκώνα της, όμως η κατάστασή της δεν κρίνεται κρίσιμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 21χρονη, που ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο του τραγουδιστή,  επιβεβαίωσε στους αστυνομικούς πως ο οδηγός ήταν ο Παντελής Παντελίδης ενώ φέρεται να εκμυστηρεύτηκε σε φιλικά της πρόσωπα πως ο ίδιος, για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής, μπήκε μπροστά της την στιγμή της πρόσκρουσης

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ