Παντελής Παντελίδης: Ο αυτοδίδακτος star του Youtube με το άτυχο πρόωρο τέλος

Δύσκολο να το πιστέψουμε, αλλά ο 33χρονος λαϊκός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή. Έφυγε σε ένα τραγικό τροχαίο τόσο ξαφνικά όσο τον γνωσρίσαμε μέσα από το διαδίκτυο! 

Ο γνωστός τραγουδιστής γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23 Νοεμβρίου 1983 και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία.

Εργαζόταν ως υπαξιωματικός του πολεμικού ναυτικού, αλλά αποφάσισε να παραιτηθεί για να γίνει τραγουδιστής για να κυνηγήσει το μεγάλο του όνειρο. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Παντελής Παντελίδης δεν είχε σπουδάσει ποτέ ούτε μουσική, ούτε τραγούδι. Είναι αυτοδίδακτος και τα τραγούδια του τα έγραφε ο ίδιος.

Μεγάλη επιτυχία του είναι το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω», ενώ στο δίσκο περιλαμβάνονται ακόμη τα τραγούδια «Συνοδεύομαι», «Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς», «Παραμυθιάζομαι», «Λιώμα σε γκρεμό», τα οποία γνώρισαν επιτυχία στο ραδιόφωνο. Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι τα τραγούδια του τα γράφει εμπνεόμενος από προσωπικά βιώματα ή από ιστορίες κοντινών του προσώπων. Είχε μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του για την οποία έχει γράψει και ένα τραγούδι με το όνομα της, «Αθηνά».

Ήταν ιδιοκτήτης ενός πρακτορείου ΟΠΑΠ στην Νέα Ιωνία και για τέσσερα χρόνια τραγουδούσε σε μικρά μαγαζιά. Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ήταν ο δίσκος με τίτλο «Αλκοολικές οι νύχτες» κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε διπλά πλατινένιος.

Εμφανιζόταν πάντα με τον κιθαρίστα Στέλιο Μπινιάρη και στο τουμπερλέκι με τον φίλο του Δημήτρη Χορίνο. Στις 31 Οκτωβρίου 2013 κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ με τίτλο «Ουράνιο τόξο που του λείπανε 2 χρώματα». Ο Παντελής Παντελίδης βραβεύτηκε στην 10η απονομή των μουσικών βραβείων MAD το 2013 για τον καλύτερο πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη. Ο ίδιος βρέθηκε να ερμηνεύει τον τραγούδι του «Δεν ταιριάζετε σου λέω» μαζί με τον Stan και την Ελένη Φουρέιρα.

Σε παλιά συνέντευξή του αποκάλυψε ποιο ήταν το σημαντικότερο προσόν του, αλλά και το χειρότερο ελάττωμα του: «Το σημαντικότερο προσόν μου, είναι ότι δεν ασχολούμαι με τις ζωές των άλλων, με την κακή έννοια. Το χειρότερο μου ελάττωμα, είναι ότι πριν το Πολεμικό Ναυτικό, ήμουν πολύ επιπόλαιος. Το έφτιαξα μετά όμως!»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ