Νύφη και γαμπρός πλακώνονται στο ξύλο δημόσια αμέσως μετά την τελετή του γάμου - Η ανθοδέσμη - χαστούκι

Το ζευγάρι μόλις είχε κατέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Μπήκαν στο αμάξι, αλλά κατά τη διαδρομή δεν τα πήγαν και πολύ καλά. Βασικά, πλακώθηκαν στο ξύλο, μέχρι που η νύφη το έβαλε στα πόδια.

Το περιστατικό συνέβη στη πόλη Τούλα της Ρωσίας. Ένα ακριβό αυτοκίνητο σταματάει στη μέση του δρόμου. Μια κοπέλα με νυφικό βγαίνει από μέσα νευριασμένη κρατώντας ακόμη την ανθοδέσμη ενώ την ακολουθεί ο γαμπρός ντυμένος και αυτός ακόμη με το γαμπριάτικο κοστούμι του!

 

Στη μέση του δρόμου μπροστά στα μάτια των  περαστικών, η νύφη και γαμπρός πλακώνονται του καλού καιρού. Κάποια στιγμή μετά τις βρισιές και τα σπρωξίματα, ο γαμπρός πιάνει τη νύφη από το χέρι και αρχίζει να την τραβάει προς το αυτοκίνητο. Εκείνη αντιδράει, και πριν καταλάβει κάποιος τι συμβαίνει του ρίχνει ένα χαστούκι με την ανθοδέσμη που κρατούσε.

Ο γαμπρός μένει αποσβολωμένος μπροστά από την ανοιχτή πόρτα του αυτοκινήτου, ενώ η νύφη σε κατάσταση σοκ, παίρνει στα χέρια το νυφικό της για να μην την εμποδίζει και αρχίζει να περπατάει και να απομακρύνεται.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ