Αυτές είναι οι 24 ωραιότερες της Γερμανίας - Ποια Miss Germany; 5.000 καλλονές από όλα τα κρατίδια

Με κορμί θανατηφόρο και γοητεία ακαταμάχητη, οι 24 φιναλίστ , ηλικίας 18 έως 27 ετών, βάζουν τα δυνατά τους ενόψει του διαγωνισμού «Mis Germany 2016» που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο.
 

   Ο διαγωνισμός βρίσκεται στην πιο «καυτή» του φάση, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα  «Bild», που βρίσκεται στα καμαρίνια των διαγωνιζομένων.
 
«Φέτος ο διαγωνισμός θα είναι ιδιαίτερα δύσκολος», υποστηρίζει ο οργανωτής του διαγωνισμού,  Χορστ Κλέμερ στην γερμανική εφημερίδα επισημαίνοντας ότι,  οι κοπέλες είναι τόσο όμορφες που θα είναι δύσκολο για τους επικριτές να επιλέξουν την ωραιότερη.


Τα μαγιό με τα οποία ποζάρουν οι Γερμανίδες καλλονές στο φακό είναι μαύρου χρώματος αναδεικνύοντας το καλλίγραμμο κορμί τους.  Για να προετοιμαστούν κατάλληλα για το διαγωνισμό, οι Γερμανίδες ταξίδεψαν μέχρι το νησί Φουερτεβεντούρα στα Κανάρια Νησιά, όπως αναφέρει η «Bild».  

Στο διαγωνισμός ομορφιάς, η κριτική επιτροπή περιλαμβάνει διάσημα ονόματα: τον Χριστιανοδημοκράτη πολιτικό, Βόλφγκανγκ Μπόσμπαχ (έναν από τους αντάρτες της Μέρκελ που έχει καταψηφίσει όλα τα ελληνικά προγράμματα διάσωσης ), τον μουσικό παραγωγό, Ραλφ Σόιγκελ , τον πλαστικό χειρουργό, Βέρνελ Μανγκ , την ηθοποιό, Ρίνα Ρούλαντ και την τηλεοπτική σταρ, Νατάσα Όσενκνεχτ.  Συνολικά έλαβαν μέρος 5.095 γυναίκες από όλα τα κρατίδια της Γερμανίας. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ