«Ένα Όσκαρ για τον Λίο»: Ξεχωριστή καμπάνια εκ Ρωσίας για τον γόη Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Την καμπάνια «Ένα Όσκαρ για τον Λίο» αποφάσισαν να οργανώσουν θαυμάστριες του Χολιγουντιανού αστέρα από τη Σιβηρία.

Προκειμένου να’ ναι σίγουρες, στην περίπτωση που ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δεν σηκώσει το κορυφαίο αγαλματίδιο για πρώτη φορά στις 28 Φεβρουαρίου, κάποιες φαν του σκέφτηκαν να δημιουργήσουν το δικό τους χρυσό αγαλματίδιο και να του το απονείμουν για την ερμηνεία του στην «Επιστροφή» του Ινιαρίτου.

Πώς; Λειώνοντας τα δικά τους χρυσαφικά!

Και όχι, δεν πρόκειται για Αμερικανίδες θαυμάστριες του Νι Κάπριο, αλλά για φαν του από την μακρινή Σιβηρία και συγκεκριμένα από την περιοχή Yakutia. «Από την στιγμή που μια ταινία είναι μια μορφή μαζικής τέχνης, δεν βρίσκουμε γιατί οι θεατές να μην έχουν το δικαίωμα να απονείμουν αυτό το βραβείο», δηλώνει η κυρία Τατιάνα Γκεγκόροβα, που βρίσκεται πίσω από την καμπάνια «Ένα Όσκαρ για τον Λίο».

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS ήδη χίλιοι άνθρωποι  έχουν δωρίσει τα χρυσά τους κοσμήματα και τα ασημικά τους.  Ο τελικός αριθμός των δωρεών θα κρίνει και το μέγεθος του αγαλματιδίου. Όπως μαθαίνουμε από την κυρία Τατιάνα Εγκόροβα, δασκάλα από το Αρκτικό Κρατικό Ινστιτούτο Πολιτισμού, «κάποιες γυναίκες δωρίζουν μόνο το μισό σετ χρυσαφικών τους και κρατούν το άλλο μισό ώστε να νοιώθουν πιο κοντά στον ηθοποιό….» . Άβυσσος η ψυχή των γυναικών της Σιβηρίας… Και να σκεφτεί κανείς, ότι πριν λίγες μόλις μέρες Ρώσοι κομμουνιστές δήλωσαν σοκαρισμένοι στην προοπτική ο Ντι Κάπριο να ενσαρκώσει τον Λένιν, και απείλησαν να αντισταθούν…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ