Κόβεται το "Spata Live" - Τι είπαν on air Ουγγαρέζος - Συνατσάκη

Από το πρωί κυκλοφόρησε η φήμη πως η εκπομπή του Δημήτρη Ουγγαρέζου και της Μαίρης Συνατσάκη «This is Spata live» κόβεται από τον προγραμματισμό του Αντ1. 

Ο Αντ1 έχει σκοπό να κάνει διορθωτικές κινήσεις για να ανεβάσει τον μέσο όρο της τηλεθέασης του σταθμού και μία από αυτές είναι το πρόωρο τέλος της εκπομπής, καθώς οι ιθύνοντες θεωρούν πως οι επαναλήψεις γνωστών τηλεοπτικών σειρών θα «δώσουν» υψηλότερα ποσοστά στη συγκεκριμένη ζώνη.

Πριν από λίγη ώρα, οι δύο παρουσιαστές επιβεβαίωσαν το ρεπορτάζ και μίλησαν για το «κόψιμο» της εκπομπής, κίνησε που δεν έχει γίνει ποτέ ξανά στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο.

«Έχετε συνηθίσει να ακούτε από εμάς αλήθειες. Λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής, ούτε πριν μία εβδομάδα, ούτε πριν από ένα μήνα όπως έχει γραφτεί, ενημερωθήκαμε ότι αυτό το όμορφο ταξίδι που λέγεται This is Spata live έρχεται προς το τέλος του σε δύο εβδομάδες. Σας ευχαριστούμε πολύ για τα νούμερα τηλεθέασης που μας δώσατε, ήταν διαρκώς αυξανόμενα και ήταν διαρκώς επάνω από το ομοειδές προϊόν του ανταγωνισμού. Ωστόσο, οι εποχές είναι τέτοιες, τόσο πιεστικές, δε δίνουν σε ένα κανάλι που κάνει πρωταθλητισμό όπως είναι ο Αντ1 το χρόνο που χρειάζεται σε εκπομπές σαν και τη δική μας να χτιστούν σε μια ζώνη που δεν υπήρχε ποτέ. Όμως και μόνο γι’ αυτό το 13-14% από το μηδέν, σας ευχαριστούμε πολύ!», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ευχαρίστησε τους συνεργάτες του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ