Η πιο κακόγουστη φάρσα - πρόταση γάμου του Αγίου Βαλεντίνου: Πολύ στόκος ο τύπος

Η φάρσα που επέλεξε να κάνει ο 24χρονος Brad Holmes από το Southampton στην 22χρονη σύντροφό του Jenny Davies ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.

Το ζευγάρι χαλάρωνε στον καναπέ όταν ξαφνικά ο 24χρονος σηκώθηκε από τον καναπέ που έβλεπαν τηλεόραση, πήρε στα χέρια του ένα λευκό κουτί δαχτυλιδιού, γονάτισε μπροστά της και την ρώτησε εάν μπορεί να τον κάνει ευτυχισμένο.

Η 22χρονη όπως είναι λογικό τα έχασε καθώς πίστεψε ότι ο σύντροφός της, της επρόκειτο να της κάνει πρόταση γάμου. Ο Brad όμως ανοίγοντας το κουτί αντί για δακτυλίδι έβγαλε μέσα από αυτό ένα φακελάκι τσαγιού και την ρώτησε εάν μπορεί να του ετοιμάσει μέσα στα επόμενα λεπτά το αγαπημένο του ρόφημα.

Η Jenny ενοχλήθηκε από τη φάρσα του Brad και εγκατέλειψε το δωμάτιο βρίζοντάς τον. Σύμφωνα με την Dailymail, η Jenny τον συγχώρεσε γιατί όπως είπε ο Brad «ξέρει τι είμαι» και μέσα στα επόμενα 20 λεπτά είχε και το τσάι του. 

Το βίντεο ανέβηκε χθες στον τοίχο του Facebook του Brad και έγινε viral, αλλά οι περισσότεροι και κυρίως οι περισσότερες τον βρίζουν και τον αποκαλούν αναίσθητο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ