Το βίντεο της ημέρας: Η 18χρονη Νεκταρία είναι καρδιοπαθής & συγκλονίζει με την μεγάλη της καρδιά

Η Νεκταρία Αναστασοπούλου είναι ένα κορίτσι 18 ετών. Η ζωή της δεν ήταν εύκολη και δεν έζησε ανέμελα παιδικά χρόνια. Ένα πρόβλημα υγείας την ανάγκασε να μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία.

Η Νεκταρία έχει συγγενή καρδιοπάθεια και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τις δυσκολίες που έχει ζήσει με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Συγγενών Καρδιοπαθειών που γιορτάζεται την 14/02 αλλά λίγοι γνωρίζουν.

Αποφάσισε να ανεβάσει αυτό το βίντεο στον λογαριασμό της στο facebook όχι για να μας κάνει να κλάψουμε, όπως λέει η ίδια, αλλά για να μας δώσει ελπίδα. Για να μας κάνει να καταλάβουμε πόσο τυχεροί είμαστε που και σήμερα ξυπνήσαμε και είμαστε υγιείς.

Στο συγκινητικό αυτό βίντεο, η Νεκταρία μιλάει με χιούμορ για τις ατέλειωτες επεμβάσεις που έχει κάνει από μωρό, για τις δύσκολες στιγμές που έχει ζήσει στα νοσοκομεία, για τις 3 επεμβάσεις ανοιχτής καρδιάς και τα ανεξήτηλα σημάδια που της έχουν αφήσει.

Λέει ότι πολλοί της έχουν πει να κρύβει τα σημάδια γιατί τους ενοχλούν. Εκείνη τα δείχνει στην κάμερα και εξηγεί ότι επρεπε να μάθει να ζει μαζί τους. Οπως όλοι μας πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τα σημάδια είτε του σώματος είτε της ψυχής μας. Και να μιλάμε για αυτά.

Παράλληλα, δίνει ένα μήνυμα κατά των προτύπων της κοινωνίας μας που κατακρίνουν ό,τι δεν ταιριάζει απόλυτα σε αυτά. Δείτε το συγκινητικό βίντεο της Νεκταρίας, που έχει γίνει viral με σχεδόν 6.000 κοινοποιήσεις και πάνω από 700.000 προβολές.

Ιδιαίτερα συγκινητικό είναι και το μήνυμα της μητέρας της: «Νεκταρία, σκόρπισε φως, σκόρπισε χαμόγελα, σκόρπισε ψυχή, ψυχή μου!!! και έχε την ευχή μου!!!». Η Νεκταρία μας ζητά να διαδώσουμε αυτό το μήνυμα σε όλο τον κόσμο. Ας το κάνουμε λοιπόν

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ