Σκοτώθηκαν όλα τα μέλη κι ο μάνατζερ του βρετανικού indie pop συγκροτήματος Viola Beach

Στη θλίψη έχει βυθιστεί ο μουσικός κόσμος της Βρετανίας, καθώς και τα τέσσερα μέλη καθώς, αλλά κι ο μάνατζερ του indie pop βρετανικού συγκροτήματος Viola Beach, σκοτώθηκαν σε ένα τραγικό τροχαίο στη Σουηδία.

Αν και τα ονόματα των πέντε νεκρών Βρετανών δεν έχουν επισήμως δοθεί στη δημοσιότητα, ωστόσο όλα τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για τους Kris Leonard (κιθάρα, φωνητικά), River Reeves (κιθάρα), Tomas Lowe (μπάσο), Jack Dakin (ντραμς) και τον μάνατζερ Craig Tarry.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε πως οι άνδρες που βρέθηκαν νεκροί σε ένα κανάλι στο Σοντερτάλιε, κοντά στη Στοκχόλμη, ήταν ηλικίας από 20 έως 35 ετών και ήταν από τη Βρετανία. Το αυτοκίνητό τους έπεσε από ύψος 26 μέτρων από τον αυτοκινητόδρομο στο κανάλι περνώντας την μπάρα μιας κινητής γέφυρας.

«Για κάποιο λόγο, το αυτοκίνητο αυτό πέρασε μέσα από τις μπάρες και στην κυριολεξία κάτω από τη γέφυρα πέφτοντας στο κανάλι Σοντερτάλιε», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

«Η μέχρι τώρα έρευνα δείχνει ότι δεν υπήρχε πρόβλημα με την μπάρα. Είχε κατέβει και τα φώτα ήταν αναμμένα. Άλλα αυτοκίνητα είχαν σταματήσει δίπλα στην μπάρα».

Το συγκρότημα από το Γουόρινγκτον της βόρειας Αγγλίας συμμετείχε το βράδυ της Παρασκευής στο φεστιβάλ «Where's the Music» στο Νορκόπινγκ, νότια της Στοκχόλμης.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως πέντε βρετανοί πολίτες σκοτώθηκαν σε αυτοκινητικό δυστύχημα στη Σουηδία», δήλωσε εκπρόσωπος του Φόρεϊν Όφις. «Είμαστε σε επαφή με τις τοπικές αρχές και στηρίζουμε τις οικογένειες αυτή την πολύ δύσκολη ώρα».

Οι Viola Beach είχαν κάνει πρόσφατα μια ηχογράφηση για το BBC και επρόκειτο να εμφανιστούν στο μουσικό φεστιβάλ SXSW στο Όστιν του Τέξας τον επόμενο μήνα, σύμφωνα με τη σελίδα τους στο Facebook.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ