Μητέρα 2 παιδιών αυτοπυρπολήθηκε στην Αλεξανδρούπολη -Τι ανέφερε στο σημείωμα που άφησε

Με φρικτό τρόπο αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της μία 47χρονη μητέρα στην Αλεξανδρούπολη.

Η γυναίκα απομακρύνθηκε από το σπίτι της στη Ν. Χιλή Αλεξανδρούπολης και σε απόσταση περίπου 500 μ., αυτοπυρπολήθηκε χρησιμοποιώντας οινόπνευμα.

Νωρίτερα η 47χρονη, υπάλληλος δημόσιου οργανισμού, είχε αφήσει σημείωμα στον σύζυγό της ζητώντας τον να προσέχει τα δύο της παιδιά και να μην πιστέψει στα όσα την κατηγορούσαν, σύμφωνα με το faros-24.gr. Το σημείωμα το άφησε στο αυτοκίνητό της, στο σπίτι της.

Ο σύζυγος ειδοποίησε την Αστυνομία και μετά από έρευνες η γυναίκα βρέθηκε νεκρή κοντά στο πεδίο βολής.

Η κοινωνία της Αλεξανδρούπολης και βέβαια του νοσοκομείου στο οποίο η 47χρονη γυναίκα εργαζόταν επί σειρά ετών έχει σοκαριστεί με την εξέλιξη αυτή καθώς δε μπορεί να πιστέψει πως εκείνη οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή να δώσει τέλος στη ζωή της. Η γυναίκα ήταν από τα επιφανή διοικητικά στελέχη του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και εργαζόταν ως επικεφαλής του τομέα των ταμείων και δεν είχε δώσει ουδέποτε λαβές για σχόλια αρνητικά ή ότι προβληματιζόταν για κάτι τον τελευταίο καιρόόπως λέει στο protothema.gr συνάδελφός της από το νοσοκομείο. «Δε φαινόταν να την απασχολεί κάτι, την είχα δει πριν δυο μέρες ήταν πάρα πολύ καλά στη διάθεσή της δε μπορώ ακόμη να το πιστέψω πως έγινε κάτι τέτοιο», λέει συνάδελφος από το νοσοκομείο της άτυχης γυναίκας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο που αρχίζουν και διαρρέουν μετά το τραγικό περιστατικό γίνεται λόγος για κάποιο οικονομικής φύσεως θέμα που είχε εντοπιστεί στο ταμείο του νοσοκομείου καθώς είχε διαπιστωθεί έλλειμμα της τάξης των 150.000 ευρώ γεγονός που είχε προκαλέσει τριγμούς και αναστάτωση τις τελευταίες ημέρες στα υψηλόβαθμα στελέχη της διοίκησης του νοσοκομείου. Η αστυνομία τώρα ερευνά κατά πόσο αυτό έχει βάση και ενδεχομένως σχετίζεται με τη μυστηριώδη αυτοκτονία της 47χρονης. 

Σε κατάσταση σοκ στο μεταξύ βρίσκεται ο σύζυγος της γυναίκας. «Που μας αφήνεις, γιατί, γιατί το έκανες αυτό σε σένα σε μένα στα παιδιά μας», φώναζε ξεσπώντας σε λυγμούς για τη δραματικό τέλος που έδωσε στη ζωή της η σύζυγος και μητέρα των δύο παιδιών τους. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ