Αλεξανδρούπολη: Και τρίτη σύλληψη - Κούρδος έκρυβε 200.000 σφαίρες, καλάσνικοφ και διόπτρες!

Ο συγκεκριμένος άνδρας είχε στο τροχόσπιτό του βαρύ οπλισμό, που περιλάμβανε περίπου 200.000 σφαίρες, τέσσερα καλάσνικοφ, αλλά και διόπτρες νυχτός!

Προορισμός του ήταν η Τουρκία, με τις έρευνες των αρχών να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Ένα από τα επικρατέστερα σενάρια είναι πως ο συλληφθείς ίσως προόριζε το... οπλοστάσιο που είχε στην κατοχή του να μεταφερθεί στην Τουρκία για τον εξοπλισμό κουρδικών αντικαθεστωτικών οργανώσεων, χωρίς -ωστόσο- τίποτα ακόμη να επιβεβαιώνεται.

Την ίδια ώρα, άλλωστε, μία ακόμη υπόθεση, και πάλι στην Αλεξανδρούπολη, απασχολεί τις αρχές, οι οποίες συνέλαβαν δύο ύποπτους που έκρυβαν βαρύ οπλισμό.

Κοινή συνισταμένη των δύο υποθέσεων είναι το... τροχόσπιτο, αφού και στην δεύτερη αυτή υπόθεση ένα τέτοιο όχημα, ήταν σταθμευμένο για δύο με τρεις ημέρες στο χώρο του λιμανιού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι άνδρες του Λιμενικού το παρακολουθούσαν, καθώς οι κινήσεις των δύο ατόμων που το επισκέπτονταν είχαν κινήσει υποψίες.

Πρόκειται για δύο Βρετανούς υπηκόους22 και 28 ετών, οι οποίοι έμεναν σε ξενοδοχείο. Μέσα στο τροχόσπιτο βρέθηκαν περισσότερες από 20.000 σφαίρες και πολλά όπλα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ