Πέθανε η δημοσιογράφος Μαρία Παπουτσάκη σε ηλικία 61 ετών - Την "νίκησε" ο καρκίνος

Ο κόσμος της Δημοσιογραφίας θρηνεί για την απώλεια της Μαρίας Παπουτσάκη.

Η  έγκριτη δημοσιογράφος "έφυγε" σε ηλικία 61 ετών μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Η Μαρία Παπουτσάκη είχε γεννηθεί στο χωριό Πισκοπιανό Χερσονήσου Ηρακλείου Κρήτης, σπούδασε δημοσιογραφία στην Αθήνα και από το 1981 εργάστηκε στις εφημερίδες "Ελευθεροτυπία", "Πρώτη", "Επικαιρότητα", "Αυριανή", το περιοδικό "Ταχυδρόμος", τον ρ/σ "Flash", ενώ για 23 χρόνια κάλυπτε στο Mega το ρεπορτάζ του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.

Επίσης είχε εργαστεί για 30 χρόνια στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων από το οποίο έλαβε και το "Βραβείο Αξίας του ΑΠΕ".

Ανακοινώσεις για τον θάνατο της Μαρίας Παπουτσάκη εξέδωσαν ο ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία και το Ποτάμι

ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
«Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. αποχαιρετά τη δημοσιογράφο Μαρία Παπουτσάκη και εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια, τους οικείους και τους συναδέλφους της. Η Μαρία Παπουτσάκη άφησε πίσω της ένα πλούσιο δημοσιογραφικό έργο, επιδεικνύοντας ήθος και μαχητικότητα».

Νεα Δημοκρατία
«Έφυγε σήμερα από κοντά μας η δημοσιογράφος Μαρία Παπουτσάκη. Υπηρέτησε τη δημοσιογραφία με ήθος, συνέπεια και επάρκεια για περισσότερα από τριάντα χρόνια, σημειώνοντας πολλές επιτυχίες και βάζοντας πάνω απ’ όλα την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση. Στους πολύ δικούς της ανθρώπους εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή και θερμά συλλυπητήριά μας».

Ποτάμι
«Με την Μαρία είχαμε δουλέψει μαζί πολλά χρόνια σε εφημερίδες. Ήταν πάντα η ευγενική μας φίλη, πρόθυμη να μας συμπαρασταθεί ή να μας φωτίσει με τις γνώσεις της. Η Μαρία Παπουτσάκη υπήρξε μεγάλη δημοσιογράφος, μεγάλη ρεπόρτερ. Σεμνή αλλά πάντα παρούσα. Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στους πολύ δικούς της ανθρώπους. Σταύρος Θεοδωράκης».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ