Γνωρίστε την Ίσκρα, το ξανθό μοντέλο με τις καμπύλες που τρώει πόρτα από την Victoria Secret για μερικούς πόντους

Η Ισκρα ίσως είναι το πιο αναγνωρισμένο μοντέλο της εταιρείας, ενθαρρύνοντας τους πελάτες της να αγαπούν το σώμα τους.

Το Business Insider μίλησε μαζί της για τις εμπειρίες της ως μοντέλο αλλά και για το τι είναι σημαντικό γι' αυτήν στη ζωή.

Η Ισκρα ξεκίνησε το μόντελινγκ στα 13 της χρόνια, με τη μητέρα της να την βάζει στον διαγωνισμό Elle Girl. Πριν από αυτό ήταν κολυμβήτρια, κάτι που την έκανε να συνειδητοποιήσει τη σχέση της με το φαγητό.

«Το κολύμπι με βοήθησε να συνειδητοποιήσω πως το σώμα μας είναι κάτι παραπάνω από αυτό που βλέπουμε. Αν δεν έτρωγα δεν θα μπορούσα να κολυμπήσω γρήγορα», λέει.

 

Από το πρώτο της πρακτορείου την έδιωξαν, υποστηρίζοντας πως οι γοφοί της είναι πολύ μεγάλοι. «Ημουν γύρω στα 16 και το μόνο που μου είπαν είναι πως οι γοφοί μου είναι 91 εκατοστά και θα έπρεπε να είναι 86. Για την ηλικία μου ήταν πολύ μεγάλοι», θυμάται η Ισκρα.

Θεωρώντας τον εαυτό της plus size μοντέλο απευθύνθηκε σε αντίστοιχα πρακτορεία, χωρίς, όμως να γίνεται δεκτή, γιατί γι' αυτά δεν ήταν αρκετά ζουμερή.

Η σχέση της με το φαγητό παραμένει ίδια. Δεν κάνει δίαιτα και προσπαθεί να καταναλώνει σωστές τροφές. Φυσικά και γυμνάζεται όχι όμως για να χάσει κιλά, αλλά για να παραμείνει υγιής. Στο γυμναστήριο πάει τρεις φορές την εβδομάδα για περίπου 1μιση με 2 ώρες.

 

Οσον αφορά τη συνεργασία της με την Aerie δηλώνει πως πάντα ήθελε να δουλέψει για την συγκεκριμένη εταιρεία.

«Αγαπώ να συνεργάζομαι με την Aerie, καθώς σε γεμίζει και σε κάνει να αισθάνεσαι αισιόδοξα. Γιατί οι άλλες καμπάνιες δεν το κάνουν;», αναρωτιέται η Ισκρα.

Το ζήτημα για το νεαρό μοντέλο είναι να κάνει τις γυναίκες να νιώθουν άνετα με το σώμα τους και να είναι υγιείς. «Εμαθα τον εαυτό μου και αυτό είναι που με έκανε να είμαι ''εγώ'' σήμερα», τονίζει. Οι φανς της την υποστηρίζουν και αυτό είναι που την κάνει να νιώθει μεγαλύτερη ευθύνη για το πρότυπο που παρουσιάζει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ