Ζώδια - Φεβρουάριος 2016: Αστρολογικές προβλέψεις από τον κορυφαίο Κώστα Λεφάκη

Όλα όσα επιφυλάσσουν για μας τα άστρα σε κάθε τομέα είναι εδώ...

ΚΡΙΟΣ

O Φεβρουάριος προβλέπεται επεισοδιακός. Τα αισθηµατικά σου περνούν µια µικρή δοκιµασία και οι αµφιταλαντεύσεις σου είναι απόρροια αυτού του κλίµατος. Αν έχεις σχέση, προσπάθησε να φανείς περισσότερο συνεργάσιµη και δείξε κατανόηση σε στιγµές εκνευρισµού που είναι αναπόφευκτες. Στα επαγγελµατικά κινήσου δραστήρια αλλά και ψύχραιµα, χωρίς παρορµητισµό. Οικονοµικά, παρά τους φόβους που έχεις, θα τα καταφέρεις, αρκεί να διαχειριστείς σωστά τα εισοδήµατά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Το διάστηµα αυτό είναι ευνοϊκό για τις κοινωνικές σου επιδιώξεις και θα ήταν καλό να το εκµεταλλευτείς για να προωθήσεις τα συµφέροντά σου. Καλλιέργησε την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθησή σου, αναζήτησε καινούριους τρόπους για να συντηρήσεις τη δουλειά σου, κυρίως αν είσαι ελεύθερη επαγγελµατίας, και προσπάθησε να συνεννοηθείς καλύτερα µε τους συνεργάτες σου. Ευνοούνται προτάσεις, γνωριµίες και µικρά ταξίδια. Αισθηµατικά τα πράγµατα είναι καλύτερα, αρκεί να µην ενοχλείσαι από κάποιες αντιδράσεις της συµπεριφοράς του άλλου.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ

Η υπερένταση εξακολουθεί να είναι χαρακτηριστικό της ζωής σου και οι µέρες αυτές θα σε κάνουν να νιώσεις εξοντωµένη, είτε συναισθηµατικά είτε οικονοµικά. Το διάστηµα αυτό δώσε έµφαση στην καριέρα και σε ό,τι αφορά το µέλλον της δουλειάς σου. Η καθηµερινότητα θα είναι κουραστική, µε εντάσεις, αλλά η τύχη θα είναι µε το µέρος σου. Οικονοµικά οι συνθήκες παραµένουν αντίξοες και κάποιες καταστάσεις επίµονα δύσκολες, εξαιτίας του ανάδροµου Δία στην Παρθένο. Προσπάθησε να µην αµελείς τις υποχρεώσεις σου και βάλε σε καλύτερη σειρά τα έξοδά σου. Μέχρι το καλοκαίρι πρέπει να έχουν βελτιωθεί πολλά. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι µέρες του Φεβρουαρίου θα σε δυσκολέψουν, άλλοτε εξαιτίας του οικογενειακού περιβάλλοντος και άλλοτε εξαιτίας των προβληµάτων στις συνεργασίες σου. Τα δύο τελευταία χρόνια, µέσα από τις αντιξοότητες που προέκυψαν και τις αλλαγές που σου επιβλήθηκαν, έχεις ωριµάσει. Αισθηµατικά δείξε υποµονή, όπως και στις επαγγελµατικές σου συνεργασίες. Ο Φεβρουάριος θα βελτιώσει λίγο το κλίµα, αλλά χρειάζεται και καλύτερος χειρισµός, τόσο των προσωπικών σχέσεων όσο και των επαγγελµατικών συνεργασιών.

ΛΕΩΝ

Το διάστηµα αυτό θα έχεις τη βοήθεια των άλλων για να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που σε έχουν ταλαιπωρήσει. Οι προσωπικές σχέσεις έχουν πάρει ήδη έναν καλύτερο δρόµο και ίσως κάποιες µικρές αναταράξεις στα ερωτικά σου αποσκοπούν στο να σε αφυπνίσουν. Ο τοµέας που θέλει καλύτερη αντιµετώπιση είναι ο επαγγελµατικός. Περισσότερο ενδιαφέρον θα παρουσιάσει και η κοινωνική σου ζωή, ενώ δεν αποκλείεται να συναντήσεις έναν ξαφνικό έρωτα ή να βρεις έναν καινούριο σκοπό στη ζωή σου. Γενικά, µια νέα γνωριµία θα δώσει νέο νόηµα στη ζωή σου.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρκετά σηµαντική είναι η περίοδος και ιδιαίτερα στον τοµέα των σχέσεων, όπου υπάρχει ένταση. Αντιµετώπισέ τη µε ψυχραιµία και εφευρετικότητα. Αυτή την εποχή µε τον ανάδροµο Δία στην Παρθένο δε συµφέρουν αντιπαραθέσεις, έριδες, πόλεµοι και ανατροπές. Η αποδοχή µιας εναλλακτικής πρότασης στην καριέρα δεν είναι άσχηµη ιδέα, όµως περίµενε άλλους 2 µήνες πριν αλλάξεις αντικείµενο εργασίας. Οικονοµικά κάτι αρχίζει να αλλάζει προς το καλύτερο, αλλά σύντοµα καινούριες υποχρεώσεις θα κάνουν την εµφάνισή τους στον ορίζοντα.

ΖΥΓΟΣ

Το διάστηµα αυτό είναι ενδιαφέρον αλλά και αρκετά κουραστικό. Αλλαγές και εξελίξεις στα επαγγελµατικά σου θα σε ενθουσιάσουν αλλά και αρκετές θα σε αιφνιδιάσουν. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οιεξελίξεις στα αισθηµατικά σου. Σε όλους τους τοµείς χρησιµοποίησε την έµφυτη κοινωνικότητά σου για ναβρεις τους ανθρώπους που µπορούν να σε βοηθήσουν στις προσπάθειές σου. Υπάρχουν τα περιθώρια για νακάνεις κάποιες δυναµικές κινήσεις, ακόµα και µέσα στη δύσκολη οικονοµικά συγκυρία, αρκεί να διαχειριστείς τα χρήµατά σου µε σύνεση.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να λύσεις προβλήµατα που σχετίζονται µε την οικογένεια ή το σπίτι σου. Προσπάθησε να είσαι περισσότερο ευέλικτη και βρες τον τρόπο για να κάνεις παραγωγικό το άγχος σου. Ο Φεβρουάριος προβλέπεται καταιγιστικός αλλά και ενθαρρυντικός για την εξέλιξη των ερωτικών σου. Πάρε τις σωστές αποφάσεις για µια σχέση ή να αξιοποιήσεις µια γνωριµία. Θα πρέπει όµως να είσαι προσεκτική στις κινήσεις αλλά και στα σχέδια που θα κάνεις τώρα για την ερχόµενη άνοιξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το διάστηµα αυτό µέχρι τον ερχοµό της άνοιξης είναι το κατάλληλο για να διευθετήσεις ό,τι έχεις αφήσει σε εκκρεµότητα. Τις τυχόν οικονοµικές δυσκολίες θα τις αναπληρώσεις µε δηµιουργική προσπάθεια και φαντασία. Μην αφήνεις τα προβλήµατα άλλων να σε διασπούν. Στα αισθηµατικά η κατάσταση εξακολουθείνα είναι συγκεχυµένη και οι στόχοι δε θα επιτευχθούν χωρίς εµπόδια. Σε ενοχλεί το ότι πρέπει να συνθηκολογήσεις, όµως µόνο έτσι θα καταφέρεις να πάρεις ό,τι χρειάζεσαι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πορεία προς το τέλος του χειµώνα είναι ενδιαφέρουσα και συχνά επεισοδιακή. Έλεγχε τη διαχείριση των αισθηµάτων και των χρηµάτων σου αποφεύγοντας να γίνεις θύµα εκµετάλλευσης από επιτήδειους. Προσπάθησε να είσαι πιο ευέλικτη στις σχέσεις µε ανθρώπους που συναλλάσσεσαι οικονοµικά ή συνεργάζεσαι επαγγελµατικά. Στα αισθηµατικά χρειάζεται ακόµα καιρός για να αλλάξει κάτι. Προς το παρόν δέξου την κατάσταση και µην εξωθείς τυχόν διαφορές στα άκρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Η εποχή αυτή µε τον ανάδροµο Δία στην Παρθένο είναι σηµαντική, καθώς θα επιφέρει µεγάλες αλλαγές  που θα ανανεώσουν την αισθηµατική και την επαγγελµατική σου ζωή. Μη διστάσεις να συζητήσεις τα προβλήµατά σου µε ανθρώπους που εµπιστεύεσαι και να ζητήσεις τη βοήθειά τους. Τώρα ξεκινά µια νέα επταετία δράσης, ενώ η γενικότερη κατάσταση υπαγορεύει αλλαγή τακτικής. Το µέλλον διαγράφεται καλύτερο σε όλα τα επίπεδα, ακόµα και σε αυτή την εποχή του φόβου και της ασάφειας.
 
ΙΧΘYΕΣ

Οι µέρες του Φεβρουαρίου θα είναι καθοριστικές για το τι θα συµβεί στο άµεσο µέλλον. Οι πρωτοβουλίες σου είναι θετικές αλλά και ο εκνευρισµός σου εκτοξευµένος στα ύψη. Ο ανάδροµος Δίας στην Παρθένο προκαλεί εκρήξεις, αλλά θα πρέπει να διατηρήσεις την υποµονή και την ψυχραιµία σου. Όσα συµβούν στο διάστηµα ενός µήνα από σήµερα θα είναι µηνύµατα για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν. Αντιµετώπισε οτιδήποτε συµβαίνει ψύχραιµα και µε διπλωµατία και µην κάνεις ριψοκίνδυνες κινήσεις στα ερωτικά και τα οικονοµικά πριν µπει η άνοιξη.

Πηγή: shape.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ