Σάλος με τον κούκλο Άγγλο ποδοσφαιριστή που παραδέχθηκε ανάρμοστη σχέση με 15χρονη - Στο πλευρό του η σύντροφος του

Ο Άνταμ Τζόνσον, αν και παραδέχτηκε ότι προσέγγισε την ανήλικη μέσω διαδικτύου και την άγγιξε ερωτικά, αρνείται ότι έκανε σεξ μαζί της...

Ο Βρετανός άσος βρέθηκε το πρωί στο Δικαστήριο του Μπράντφορντ, όπου παραδέχθηκε ότι είχε προσεγγίσει την έφηβη κοπέλα μέσω διαδικτύου στα τέλη του 2014 με σκοπό να την αποπλανήσει και ότι, κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης μαζί της την είχε αγγίξει ερωτικά, γνωρίζοντας ότι ήταν κάτω των 16 ετών.

Με χαμηλωμένο το κεφάλι, ο Βρετανός ποδοσφαιριστής δήλωσε σήμερα ένοχος για αυτές τις δύο κατηγορίες αλλά αρνήθηκε δύο ακόμη που είχαν απαγγελθεί εναντίον του, οι οποίες έκαναν λόγο για ολοκλήρωση της σεξουαλικής επαφής ανάμεσά τους. Σύμφωνα με την Daily Mail, η δίκη του για τις εναπομείνασες κατηγορίες πρόκειται να ξεκινήσει την Παρασκευή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλευρό του Τζόνσον στο δικαστήριο βρισκόταν από το πρωί η 26χρονη κοπέλα του, με την οποία είχε αποκτήσει παιδί λίγες εβδομάδες πριν από τη σύλληψή του για τα παραπάνω αδικήματα, τον Μάρτιο του 2015.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ