Εμπλοκή με το ταξίδι της 28χρονης Ντένιας στις ΗΠΑ - Tι είπε για την υπόθεση ο Σ. Κοντονής

Αν και χθες έγινε γνωστό πως η Ντένια Παράσχη θα ταξιδέψει με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στις ΗΠΑ προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, υπήρξε εμπλοκή με το ταξίδι της κοπέλας στη Βοστώνη.

Αυτό συμβαίνει επειδή οι γιατροί που παρακολουθούσαν όλες αυτές τις ημέρες την υγεία της 28χρονης από τη Ζάκυνθο που πάσχει από σπάνιας μορφή καρκίνο στην καρδιά, δεν έδιναν το «πράσινο φως», ώστε να ταξιδέψει στη Βοστώνη

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα ermisnews.gr, η διακομιδή της Ντένιας από το Ωνάσειο σε νοσοκομείο της Βοστώνης έχει εξελιχθεί σε θρίλερ. Μέχρι αργά χθες το βράδυ η 28χρονη βρισκόταν στο Ωνάσειο, ενώ το προγραμματισμένο ραντεβού στο Νοσοκομείο της Βοστώνης είναι για την ερχόμενη Πέμπτη.

Ωστόσο, ενώ είχαν δοθεί διαβεβαιώσεις ότι η Ντένια θα έφευγε από την Αθήνα χθες το βράδυ, η πτήση αναβλήθηκε με την ελπίδα πάντα ότι θα ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια. Αιτία ήταν, σύμφωνα πάντα με την τοπική ιστοσελίδα, η άρνηση του θεράποντος ιατρού του Νοσοκομείου να υπογράψει την αεροδιακομιδή στις ΗΠΑ και η συγκατάβαση του Ωνασείου να γίνει η επέμβαση στο καρδιοχειρουργικό κέντρο της Αθήνας.

Τι είπε ο Σταύρος Κοντονής για την εξέλιξη της υπόθεσης
Για την εμπλοκή που έχει προκύψει με το ταξίδι της Ντένιας Παράσχη στην Αμερική μίλησε ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη .

"Υπάρχει ένα θέμα ιατρικό. Θα πρέπει αυτό ζήτημα να το λύσουν οι γιατροί. Πρέπει όμως να κινηθεί γρήγορα αυτή η διαδικασία" είπε ο κ. Κοντονής. Και συμπλήρωσε ότι "αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη ιατρικό συμβούλιο στο Ωνάσειο ώστε να καταλήξει σε μια πρόταση προς τους γονείς".

Ο κ. Κοντονής θύμισε ότι για τη μεταφορά της 28χρονης  "το πρωθυπουργικό αεροσκάφος είναι στη διάθεση της οικογένειας με εντολή του Πρωθυπουργού από χτες".

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ