Ρόδος: 60χρονος βιοπαλαιστής κερδίζει 1 εκ. ευρώ στο Τζόκερ - Ο απολαυστικός διάλογος του τυχερού με τον πράκτορα

Εξηντάχρονος βιοπαλαιστής, που διατηρεί ένα μικρό μαγαζάκι στην ευρύτερη περιοχή της Ιαλυσού  είναι ο υπερτυχερός που κέρδισε το ένα από τα δύο χρυσοφόρα ΤΖΟΚΕΡ και ο οποίος θα εισπράξει πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ροδιακής, ο υπερτυχερός δεν γνώριζε ότι το δελτίο αξίας 2,5 ευρώ που  κατέθεσε το πρακτορείο του Σάκη Καλαθενού στην Ιαλυσό, κέρδισε 1,2 εκατομμύρια ευρώ, αλλά ούτε και είχε ακούσει ή διαβάσει την προηγούμενη μέρα ότι στη Ρόδο έπεσε το ένα από τα δύο χρυσά δελτία.

 

Ο 60χρονος, μπήκε στο πρακτορείο χθες το πρωί, κρατώντας στα χέρια του το χρυσοφόρο δελτίο. Όπως κάνει κάθε φορά, πήγε στον πράκτορα του ΟΠΑΠ και αφού του το έδωσε τον ρώτησε αν κερδίζει.

 

Σύμφωνα με όσα περιέγραψε στη Ροδιακή ο ίδιος  ο πράκτορας, όταν είδε ότι το δελτίο αυτό ήταν εκείνο που κέρδισε το 1,2 εκατομμύρια, του το ανακοίνωσε χαμηλόφωνα! Ο 60χρονος όμως, που όπως αποδείχθηκε δεν ήταν καν υποψιασμένος, δεν μπορούσε να το συνειδητοποιήσει!

 

  • -Πόσα είπατε ότι κέρδισα; 1 εκατομμύριο 200 χιλιάδες ευρώ;
  • -Μάλιστα του απάντησε ο πράκτορας.
  • -Είστε σίγουρος; - τον ρώτησε ο 60χρονος.
  • -Πιο σίγουρος δεν γίνεται, του απάντησε με χαμόγελο ο πράκτορας, ο οποίος ταυτόχρονα ενημέρωσε και τον ΟΠΑΠ.

 

Ο ίδιος του έδωσε συμβουλές να τηρήσει την ανωνυμία του αφενός και αφετέρου για το πώς θα εισπράξει τα χρήματα μέσω του ΟΠΑΠ στον λογαριασμό του.

Ο συγκεκριμένος υπερτυχερός, ήταν συστηματικός παίκτης του πρακτορείου.

 

Έπαιζε κάθε εβδομάδα μικρά ποσά και κάθε φορά έρχονταν και έφερνε την επόμενη μέρα το δελτίο του, δίνοντάς το στον πράκτορα για να του πει αν κέρδιζε και τι ακριβώς. Δεν είχε κερδίσει στο παρελθόν σημαντικά ποσά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ